Experterna: Här är bästa spiken

Tipsen inför V64 på Halmstad

Foto: Robin Lorentz-Allard, ALN, Aftonbladet
TRAV

Här är kvällens bästa spik enligt experterna.

Micke Nybrink, Thomas Sandberg och Per Nicklasson litar på Andover Prince vid kvällens V64.

– Om formen är som i segerloppen i höstas då han tog tre raka i imponerade stil blir han mycket svårslagen i ett förhållandevis billigt gäng, säger Nybrink.

I kväll gästar V64 Halmstadtravet och våra tre experter Micke Nybrink, Thomas Sandberg och Per Nicklasson guidar dig inför omgången.

De tre profilerna tror mycket på Peter Untersteiners Andover Prince i V64-3 som just nu är spelad till 77-procent.

– Andover Prince är en bra spik, i alla fall den bästa i omgången om ni frågar mig. Han gick bra efter startgalopp senast och visade uppåtform igen efter en svacka. Om formen är som i segerloppen i höstas då han tog tre raka i imponerade stil blir han mycket svårslagen i ett förhållandevis billigt gäng, säger Micke Nybrink.

”Kvällens uppgift ser passande ut”

Thomas Sandberg tror på hästen och tipsar om att det är dagens säkra spel.

– Efter att ha varit struken har Andover Prince fått två lopp i kroppen och senast avslutade hästen starkt efter tidig galopp. Kvällens uppgift ser passande ut med tanke på startspår och motstånd. Peter Untersteiner har bra fart på stallet och normalt sett är Andover Prince en bra spik.

”Om allt är som det ska...”

I sitt V64-system till Halmstads V64-omgång spikar Per Nicklsson Andover Prince.

– Nu när det är bilstart borde han kliva iväg bra, med god chans att till och med få överta ledningen. Om allt är som det ska med honom bör han sedan bli svårpasserad – bästa hästen är ju sällan lätt att slå, säger han.

Här kan du spela Per Nicklassons V64-system

ARTIKELN HANDLAR OM