Stjärnan som ingen vill ha

Ulf Stenströmer försöker sälja ”Working on a Dream” – ingen nappar

TRAV

Här är V75-hästen som tjänat närmare en halv miljon kronor som ingen vill köpa.

I fyra år har Ulf Stenströmer försökt sälja Working on a Dream  – men utan att någon har nappat.

– Hon är fortfarande till salu. Är det någon som vill ha en bra vinstchans på V75 på lördag är det bara att ringa, säger han till Studio Bjertorp.

Travtränaren Ulf Stenströmer är i hetluften efter helgens seger i Prix de France med stallets stora stjärna Noras Bean. På lördag avgörs V75 på hans hemmabana Axevalla och Ulf har tre av stallets hästar till start på V75.

Inför helgens tävlingar gästar Stenströmer travprogrammet Studio Bjertorp och avslöjar att hans bästa chans på lördag är Working on a Dream som han äger själv – trots att han försökt att sälja hästen.

– Jag har försökt att sälja henne i fyra år, men det är ingen som vill köpa henne, säger Ulf Stenströmer.

Men det verkar gå ganska bra ändå, undrar programledaren Simon Hermansson.

– Ja. Men hon är fortfarande till salu. Är det någon som vill ha en bra vinstchans på V75 på lördag är det bara att ringa, säger Stenströmer.

”Min kan utmana”

I programmet utvecklar Stenströmer vad han tror om chanserna med Working on a Dream på lördag.

– Normalt sett ska hon gå framåt med senaste loppet, hon hade inte startat på fyra månader. Hon är verkligen härlig det här stoet. Hon springer med huvudet ner som en liten myrslok.

– Hon gör alltid det hon kan, sist var det en fantastisk bra segertid jämfört med övriga lopp. Det var svåra förutsättningar och svår bana på Axevalla. Hon gjorde det jättebra och har sett bra ut efteråt. Om inte Bear Glide och Jorma hittar direkt till ledningen och får bestämma som de vill så kanske min kan utmana till och med, säger han.

Working on a Dream har tjänat 499 200 kronor på 34 starter. På lördag kan hon vinna V75-5 och dra in 100 000 kronor.

Här hittar du Studio Bjertorp.

ARTIKELN HANDLAR OM