Skrällen som kan ge V75-miljoner

26-årige Robin Carlsson och hans kompisar har vunnit 3,3 miljoner på trav – på två månader Här är bästa tipsen till jackpott-lördagen

1 av 2 | Foto: ATG LIVE
Mr Pellegrino bjöd på uppvisning på Kalmar senast då hästen vann enkelt tillsammans med André Bakker. På lördag spikar Robin Carlsson hästen på sitt system.
TRAV

På knappt två månader har 26-årige Robin Carlsson och hans kompisar vunnit 3,3 miljoner kronor på travet.

På lördag avgörs V75 på banan, som gav honom och hans vän Johan Jonsson, 2,6 miljoner efter jul.

– Jag har hittat en häst som kan göra att vi blir ensamma på V75 på lördag, säger Robin Carlsson.

Senast i onsdags spelade 26-årige travfantasten Robin Carlsson in storvinsten på V86 när han fick alla rätt på fem system och vann 460 000 kronor.

Pengarna delade han med sin pappa och en kompis.

Robin och hans vänner har en sjuk form för dagen och vid V75-tävlingarna på Axevalla den 28 december i fjol drog de in 2,6 miljoner.

Då var det Robins kompis Johan Jonsson som hade gjort systemet.

Robin var på semester i Thailand och hade fått ett samtal om han ville vara med på systemet och självklart tackade han ja. Ett beslut som gjorde honom 1,3 miljoner kronor rikare.

– Vi lägger ner mycket tid och mycket pengar så det vill till att man sätter lite. Vi har haft lite mindre vinster också, vi har kanske spelat in kring 3,3 miljoner sedan slutet av december, berättar Robin för Trav365.

På lördag avgörs V75 på Axevalla. Det måste vara en favoritbana? Det var ju där ni vann 2,6 miljoner efter jul.

– Ja senast när vi vann på Axevalla var det jackpott, precis som det är på lördag. Jag och min vapendragare Johan Jonsson sover skavfötters fram till jackpottomgången. Johan pratar till och med trav i sömnen, skämtar han.

”Då står jag upp i soffan”

Succétipparen Robin bjuder på några av sina drag till lördagens miljonomgång.

– Canaka B.F i V75-1 är lördagens absolut bästa spik. Svenssons garderar nästan alltid i första avdelningen på V75. Därför är spelvärdet skyhögt på Canaka B.F. Jag tror att kusken Ulf Ohlsson får lufsa till ledningen efter 500 meter och då står jag upp i soffan och sjunger att den är klar hela vägen in i mål.

– I V75-6 så tror jag på 8 Mr Pellegrino. Jag såg den på Kalmar den 24 januari, det var bland det värsta jag sett. Hästen såg ut som en retad tiger. Han fick massiv press, men vann enkelt med fulla linor. Jag spikar den på allt. Det är spår åtta, men jag tror att de kör hela vägen. Den är ruskigt bra.

”Han går all in”

Och till sist skrällen som ska ge miljoner.

– Ska man bli ensam på V75 så har jag ett tips. Jag vet att Tomas Johansson är ruskigt uppåt på Livi Barcelona i gulddivisionen, V75-3. Skulle han lyckas komma förbi Hard Livin från start och få en smygresa. Han ska köras med helstängt, jänkarbike och barfota runt om. Jobbar vi in Livi Barcelona kan vi bli ensamma på V75, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM