TV4-expert skänker halva sin spelvinst

Ger eventuell vinst på sitt V75-system i tv till Barncancerfonden: ”Vi är dåliga på att skänka pengar”

Foto: KANAL75
Ralf Vadsmo.
TRAV

TV4-experten Ralf Vadsmo skänker bort 500 kronor och 50 procent av eventuell vinst på sitt tv-system på V75 under lördagen.

Mottagare: Barncancerfonden – ”Fighterhjälpen”.

– Det är till ett bra ändamål, jag tycker vi är för dåliga på sånt, säger han till Trav365.

Det är jackpott på V75 och 50 miljoner kronor till en ensam vinnare i helgen. När det är miljonfest på travet vill spelexperten i TV4, Ralf Vadsmo, passa på att ta chansen att hjälpa och stödja Barncancerfonden.

Under lördagen skänker han 500 kronor till ”Fighterhjälpen” och han kommer även skänka 50 procent av eventuell vinst på sitt tv-system som han kommer att presentera i rutan.

– Det är till ett bra ändamål, vi är för dåliga att skänka pengar. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden och stiftelsen Min Stora Dag, det är för barn som ligger för döden som kan få sin lilla önskan uppfylld.

Utmanar andra spelare

Vadsmo utmanar nu andra V75-spelare att skänka pengar till välgörande ändamål.

– Lika väl som man skickar utmaningar till varandra att dricka öl på Facebook så skickar jag en utmaning att skänka pengar. Det här är inte för att höja mig själv utan att få upp det här till diskussion.

Vad har du för V75-idéer till lördagens omgång?

– Jag tror mycket på Nougat Ås, den spikar jag. Sen tror jag att Hard Livin kan slå Raja Mirchi. Den roliga skrällen är gotlandshästen Dooleys, säger Ralf Vadsmo.

ARTIKELN HANDLAR OM