Hotet – mot jättefavoriten

”Om Panne de Moteur skulle svikta kan Reven vinna”

Foto: ALN
Utmanar favoriten ”Om Panne de Moteur skulle svikta kan Reven vinna”, säger Björn Goop i sin krönika i dagens Sportbladet.
TRAV

Panne de Moteur är gigantisk favorit på V86 i kväll.

(Enda?) hotet mot stjärnhästen i kväll: Reven d´Amour.

– Han fick inte utdelning senast men kändes grymt bra, säger kusken Björn Goop.

Stefan Hultman plockar fram stjärna efter stjärna ur sitt framgångsrika stall på Ekerö. En av de starkast lysande för dagen är Panne de Moteur, som gjort två starter hittills i år, och båda har slutat med seger.

I den senaste starten imponerade hästen storligen då han, trots en resa utvändigt om ledaren, vann mycket enkelt på en topptid.

Med det loppet på näthinnan har V86-spelarna gjort honom till solklar favorit på V86-spelet i kväll som saxas mellan Solvalla och Bergsåker.

”Då kan Reven vinna...”

På pappret ser det ut som att som ”Panne” får glänsa hem loppet från ledningen med Örjan Kihlström i sulkyn – men det saknas inte motstånd.

Värsta konkurrenten och (enda?) hotet: Reven d´Amour.

Där låter både tränaren Fredrik B Larsson och kusken Björn Goop mycket nöjda.

– Han fick inte utdelning senast men kändes grymt bra. Om Panne de Moteur skulle svikta kan Reven vinna, säger Björn Goop i sin krönika i dagens Sportbladet.

”Kommer vara riktigt bra”

Tränaren fortsätter i tränar/kuskintervjuerna:

– Han var fin senast. Såg fin ut senat och fick ett snällt lopp. Känns som om han får fram lite med det loppet. Ett trevligt läge men Panne de Moteur blir svår att slå. Speciellt med det läget. En plats bland de tre hoppas vi på. Han kommer gå barfota med jänkarvagn. Han är fit for fight och kommer nog vara riktigt bra.

Panne de Moteur startar från spår ett i V86-6 och Reven d´Amour återfinns två hack utanför, från spår tre.