Miljonmännen: ”Vi spikar Mr Picolit”

Målaren och snickaren spelade in över tre miljoner kronor förra lördagen Här är tipsen inför V75

Foto: Ica Supermarket Årjäng
Spikar Mr Picolit Torbjörn Arenander och Stefan Eriksson har ett drag som ska ge dem storvinsten igen på V75. ”Vi kommer spika Mr Picolit i Olympiatravet”, säger Torbjörn.
TRAV

Förra helgen spelade de in 3,3 miljoner kronor på V75.

På lördag har målaren Torbjörn Arenander och snickaren Stefan Eriksson hittat ett intressant drag som ska rensa rejält på V75-spelet.

– Vi kommer spika Mr Picolit i Olympiatravet. Jag tror att han är helt klar, säger Torbjörn Arenander.

Vägen till V75-miljonerna i söndags var inte spikrak för Torbjörn Arenander och Stefan Eriksson i Årjäng. De var i valet och kvalet om de skulle lämna in sin V75-kupong. Till slut bestämde de sig för att spela och spika i tre av loppen – vilket visade sig vara helt rätt beslut.

Efter att V75-loppen gått i mål på Romme var de två vännerna 3,3 miljoner kronor rikare.

Eftersom de hade streckat för V7 i stället för V75 fick de 2,5 gånger utdelningen.

”Många hör av sig”

Hur har veckan varit?

– Det är väldigt många som hör av sig, det blev lite uppståndelse. Men det är okej, det är bara positivt, säger Torbjörn Arenander.

Torbjörn Arenanders fräcka idé den helgen var Stig H Johanssons Chapeau som de spikade i V75-6. Hästen vann sedan till nästan 15 gånger pengarna.

Varför trodde du så mycket på Chapeau?

– Jag hade kikat på hästen i lopparkivet. Det är även så jag har gjort med med mitt drag inför helgen, säger han.

Inför lördagen har Torbjörn och Stefan en ny rolig idé som de tror mycket på. Raoul Engbloms topphäst Mr Picolit som för tillfället är spelad till sju V75-procent.

”Helt klar”

– Vi kommer spela ett system igen och vi kommer spika Mr Picolit i Olympiatravet. Jag tror att han är helt klar. Antingen får han spets och så svarar han den kommer han sitta i ledningen ända in i mål. Men om Ludde kommer så släpper han ledningen, då är det open stretch. Den kommer det bli en del spel på – det är vårt drag under hela helgen.

– Hästen är inte så mycket streckad. Den ger säkert en sju-åtta gånger i vinnarodds och blir säkert bara spelad till sju V75-procent.