Tackade Jennifer för miljonsuccén

Tobias spelade in miljonvinsten på Åbytravet i helgen - delar vinsten med kompisen

Foto: Privat
Tackade Tillman Tobias Nilsson passade på att krama om skrällkusken Jennifer Tillman som såg till att det blev miljoner på V75 i lördags. Tobias spelade in 1,3 miljoner som han delar med sin kompis.
TRAV

Tobias Nilsson fick segerjubla på Åbytravet efter att ha spelat in 1,3 miljoner på V75.

Efter loppen passade Tobias på att tacka miljonkusken Jennifer Tillman.

– Hon fick en bamse-kram, säger han.

34-åriga Tobias Nilsson från Ystad var på plats på Åbytravet i helgen för att följa V75-tävlingarna med Olympiatravets final i en av logerna på banan.

Det som var tänkt att bli en trevlig dag med vännerna förvandlades till miljonsuccé då Tobias gjorde ett eget V75-system på 4 000 rader, satte alla rätt och spelade in över 1,3 miljoner.

Kompisen Andreas Andersson köpte in sig på halva systemet och är med och delar på miljonvinsten.

–  Min tanke var först att jag skulle spela själv, men jag spelar mycket tillsammans med Andreas annars. Så det var självklart att han skulle få vara med. Det är roligt att glädja andra. Han sålde även en del i sitt system till en kompis, säger Tobias.

Tur och skicklighet

Tobias gjorde systemet på plats på banan och lämnade in i luckan. De två spikarna var Alfas Da Vinci och Olympic Kronos.

– Sedan hade jag alla hästar i sista och det löste sig riktigt bra. Det var mycket tur och lite skicklighet. Det är mycket tillfälligheter.

I det sista loppet blev det hårt i mål mellan Royal Fighter med Jennifer Tillman och K.L.M.Buymethemoon med Kenneth Haugstad

– Det var spännande ända in i det sista och vi hade verkligen maxflyt.

– Jag vågade knappt kolla. Jag gick in och tittade på tv:n. Jag tyckte att att det såg ut som om Jennifer Tillman och Royal Fighter vann.

Kramade om skrällkusken

Och segern gick till skrällen Royal Fighter som såg till att V75-utdelningen slutade på 1 215 481 kronor.

– Jag blev så glad. Jag sprang på Jennifer Tillman efter, då fick hon en bamse-kram. Hon blev jätteglad och frågade om jag hade vunnit på V5 men jag sa att det var V75.

Vinsten firade kompisgänget hela kvällen och natten.

– Jag har precis köpt hus, så mina pengar går dit. Det kom väldigt lägligt. Jag har aldrig vunnit så här mycket tidigare. Jag ledde tävlingen VM i V75 förra året, och då spelade jag samtidigt in en storvinst, säger han.