”Kan vara hon som fixar V86-miljoner”

V86-experten om hästarna som du ska strecka på onsdag

Foto: ALN
”Katla Celeber i avslutningen är spännande. Det är en bra häst, betydligt bättre än raden, och skulle hon sköta sig och öppna bättre än senast får hon ett fint lopp”, säger V86-experten Patrik Fernlund.
TRAV

Ute efter storvinsten på Onsdag Xpress?

Här är expertens guide med hästarna du inte får missa när du komponerar ditt V86-system.

– Skrällen Katla Celeber i V86-8 är spännande, säger V86-experten Patrik Fernlund.

Den här onsdagen delar Jägersro och Solvalla på V86-loppen. Experten som du ska följa på Twitter för att få tipsen och senaste informationen är Patrik Fernlund som varje onsdag twittrar som V86-experten.

För dem som är på plats på banan så ger han även sina speltips i Uppsnacket på Ströget och ger sista minuten-tips i vinnarcirkeln inför V86, DD och V65.

– Det är en grymt fin omgång på onsdag, många spännande hästar och det ska bli riktigt skoj att gå till Solvalla. Det märks också att Elitloppet närmar sig, folk surrar Elitloppet överallt och framförallt på Solvalla. Pulsen blir högre och högre, och Uncle Peter i Elitloppet blir en härlig krydda, säger Fernlund.

”En riktigt bra spik”

Här på Trav365 ger Fernlund dig sina tre hästar som du inte får missa på V86-systemet.

– Lurig V86-omgång, och egentligen har jag bara en riktigt bra spik att luta sig mot. Archangel Am i V86-7 blir bättre och bättre, och kan vara en häst för Derbyt senare i år. Han såg lysande ut i sista jobbet och det känns som spel mot ett mål. Han står för klassen i gänget, och vinner rätt så enkelt.

”Kan mycket väl fälla storfavoriten”

Hans två skrällar är Onirique i V86-1, som är spelad till 12 procent för tillfället, och Katla Celeber i V86-8 som endast är spelad till fem procent.

– Onirique i V86-1 såg magiskt fin ut inför loppet senast, och jag gillar verkligen den här hästen. Är snabb ut och skulle han nå ledningen är det hästen att slå. Kan mycket väl fälla storfavoriten och fixa ett fint värde direkt.

– Katla Celeber i avslutningen är spännande. Det är en bra häst, betydligt bättre än raden, och skulle hon sköta sig och öppna bättre än senast får hon ett fint lopp. Då kan hon skrälla, för farten är riktigt bra. Det här kan vara hästen som fixar miljonerna åt mig i morgon.