”En rolig häst för spelarna”

Roger Walmann om V86-chanserna: ”Vi kommer ändra lite”

Foto: ATG PLAY
Katla Celeber ser ut att bli lite betrodd av spelarna i kväll. Tränaren Roger Walmann tycker dock att det är en bra chans.
TRAV

V86-experten varnar för Katla Celeber som kan vara kvällens miljonskräll.

Tränaren Roger Walmann är uppåt och avslöjar att det kommer bli ändringar inför starten.

– Skulle hon göra det som jag vet att hon kan så är det en rolig häst för spelarna, säger han i Vinnare V64.

V86-experten Patrk Fernlunds miljonskräll till i kväll är Katla Celeber som går ut i V86-8.  I skrivande stund är stoet bortglömd av spelarna och är endast spelad till sex V86-procent.

– Det är en bra häst, betydligt bättre än raden, och skulle hon sköta sig och öppna bättre än senast får hon ett fint lopp. Då kan hon skrälla, för farten är riktigt bra. Det här kan vara hästen som fixar miljonerna åt mig i morgon, säger han.

”Vi kommer ändra lite”

Och tränaren Roger Walmann är optimistisk.

I tisdagens Vinnare V64 fick han berätta om chanserna i inslaget ”Min bästa V86-chans” och enligt Walmann är det Katla Celeber.

– Det vore väl om Katla Celeber skulle göra ett sånt lopp som jag vet att hon kan. Vi kommer ändra lite i morgon, bett och sånt. Det blir lite småändringar. Jag ville att Örjan skulle köra eftersom det är sista loppet inför kvalet till Drottning Silvias. Skulle hon göra det som jag vet att hon kan så är det en rolig häst för spelarna, säger han.