”Kunde inte fatta att det var sant...”

1 av 2
Så här såg den vinnande kupongen ut på V4
TRAV

Nu har ”enkelradsmannen” slagit till igen – med vinst på V4.

– Han kunde inte fatta att det var sant, säger Shadri Shabani i butiken Kungs Frukt i Trollhättan, där den skicklige kunden lämnar in sina anmärkningsvärda travspel.

Spelaren, som är i 40-årsåldern, hyllades stort för sin oerhört snygga V75-kupong för knappt två veckor sedan. Systemet inlämnat hos butiken Kungs Frukt i Trollhättan kostade tio kronor, en enkelrad gånger 20, och vinsten blev 83 320 kronor.

– Det är den sjukaste lapp jag har sett i hela mitt liv, utbrast Sadri Shabani i butiken efter den minst sagt anmärkningsvärda vinsten.

”Stekhet just nu”

Att sätta enkelrader på streckspel inom travet är inget man gör varje dag och många trodde nog att kunden i Trollhättan-butiken förbrukat sin tur efter V75-triumfen.

Fel.

I måndags slog ”enkelradsmannen” till igen.

Den här gången på V4.

Trots storvinsten på över 80 000 förra veckan fortsätter han att hålla nere sina insatser och skriva förbaskat snygga system. Måndagens enkelrad på V4 kostade 20 kronor att lämna in och spelades gånger tio. Den här gången stannade vinsten på 4 501 kronor, men det förringar inte insatsen av den mycket skicklige travspelaren.

– Han är stekhet just nu, han är verkligen inne i ”zonen”, säger Shadri Shabani till Trav365.

Hur reagerade han efter den här vinsten?

– Han kunde inte fatta att det var sant. Det var inte samma chock som när han vann över 80 000 kronor, men han tyckte det var jätteroligt. Det är ju helt grymt, helt otroligt. På V4-systemet spikade han emot omgångens största favorit till exempel. Det var en klockren analys rakt igenom.

Du ser den nya vinstkupongen här ovan