”Enkelradsmannen” hjälper dig vinna

”Enkelradsmannens” V86-system till kvällen Så spelar den skicklige travkunden på spelformen när det ligger extra jackpott-miljoner i potten.
TRAV

Han vinner storvinster med en unik taktik: bara spikar.

Nu hjälper ”enkelradsmannen” dig att vinna på V86 i kväll – för Trav365:s läsare har han gjort ett exklusivt system till en kostnad av 25 öre.

– Det är ett smart sätt att vinna stora pengar med en liten insats, säger 40-åringen som vill vara anonym.

För knappt två veckor sedan slog travspelaren i 40-årsåldern till för första gången. I spelbutiken Kungs Frukt i Trollhättan lämnade han in en enkelrad på V75 och spelade den gånger tjugo, vilket kostade tio kronor, då radpriset är 50 öre.

Vinnare efter vinnare trillade in och efter V75-7 var det klart. Mannen, som vill vara anonym, hade vunnit drygt 83 000 kronor på en enkelrad.

– Det är den snyggaste lappen jag har sett i mitt liv, kommenterade Sadri Shabani som jobbar i vinstbutiken.

För Trav365 berättade mannen om sitt anmärkningsvärda och framgångsrika spelmetod.

– Det är ett smart sätt att vinna stora pengar med en liten insats, sa han.

”Kunde inte fatta”

Slut där? Nej.

I måndags slog den mycket skicklige travspelaren till igen, den gången på V4.

En ny enkelrad – och en ny vinst.

Han spikade därmed en häst per lopp i de fyra avdelningarna och spelade den gånger tio, systemet kostade därmed 20 kronor då radpriset för V4 ligger på två kronor raden.

Vinsten den gången blev aningen blygsammare än den på V75, 4 500 kronor, men det förringar inte travspelarens snygga systembyggnad.

Reaktionen?

– Han kunde inte fatta att det var sant, berättar Sadri Shabani hos Kungs Frukt.

Bjuder läsarna på nytt system

I kväll är det jackpott på V86 och det ligger nio miljoner i potten som en ensam spelare kan ta hem.

Nu har "enkelradsmannen” gjort en enkelrad till Trav365:s läsare som du ser här ovan. Och butiken som han lämnar in systemen i, Kungs Frukt, är också i toppform för dagen. Spelbutiken ligger tvåa på listan över de vinstrikaste ATG-ombuden i Sverige just nu, med 5,8 miljoner inspelat hittills i år.

Här avslöjar Sadri Shabani i butiken sina bästa tips till kvällens tävlingar:

– Bästa spiken är 1 Västerboonthenews i V86-7. Det finns en liten risk att han blir av med ledningen, men i så fall är han så pass snabb att han kan gå ut och ta över densamma igen. Men håller han ledningen så är det spets och slut, säger han.

– Omgångens rysare hittar jag i V86-2, nummer 12 Kazire de Bob. Jag tror att hästen får ett bra lopp, trots spår 12. Jag tror det blir idiotkörning mellan ett par hästar och det gynnar honom som stark. Om inte 7 Bar Plombier släpps till ledningen har Kazire de Bob bra chans. Hästen är bara streckad på fyra procent.

ARTIKELN HANDLAR OM