Han värvas – till ATG:s chefsgrupp

TRAV

Petter Johansson, Svensk Travsports sportchef, är ny medlem i ATG:s ledningsgrupp.

Chefen handplockades av ATG:s vd Hasse Skarplöth.

– Jag ser framemot att få bidra till arbetet i ATG:s ledningsgrupp, säger Petter Johansson.

Foto: Kanal75
Petter Johansson.

Petter Johansson, 37, blev sportchef på Svensk Travsport förra året. Han kom då från tjänsten som sportchef på Färjestadstravet i Karlstad.

Nu får Petter en ny roll, utöver sitt arbete för ST, i ATG:s ledningsgrupp.

– ATGs ledningsgrupp har det senaste året fått en rad nya medlemmar som är ytterst kompetenta och affärsdrivande inom respektive område. Men det är viktigt att ATGs framtida resa också sker i samklang med sporten och därför är jag glad att Petter tackade ja till att ingå i vår ledningsgrupp, säger ATG:s vd Hasse Skarplöth i ett pressmeddelande.

”Redan ett väldigt bra samarbete

Johansson om nya uppdraget:

– Jag ser framemot att få bidra till arbetet i ATGs ledningsgrupp. Svensk Travsport har redan ett väldigt bra samarbete med ATG och med den här lösningen får vi möjlighet att tidigt få in ett sportperspektiv i beslutsprocessen, säger Petter Johansson

Förutom Petter Johansson består ATGs ledningsgrupp av Hasse Skarplöth, vd, Sten Andersen, marknadschef, Patrik Brissman, informationschef, Magnus Lunner, säkerhetschef, Lotta Nilsson Viitala, ekonomichef, Annette Rådström, IT-chef, Sten Skiöld, personalchef, Per Tellander, affärsutvecklingschef, Katarina Widman, försäljningschef, och Erik Westberg, vd Kanal 75 AB.