Profilernas plan – klå TV4-reportern

Åsa Elmroth vann V75-tävlingen senast - nu drar en ny omgång igång vid lördagens miljonfest

Gör upp i att tippa V75 Flera profiler tar upp kampen i V75-tävlingen ”Travfolket gör upp” för att slå regerande mästaren Åsa Elmroth. Frank Andersson, Stig H Johansson och Peter Forsberg är några av dem som är med.
TRAV

I våras slog TV4-profilen Åsa Elmroth profiler som Peter "Foppa" Forsberg, Anders Malmrot och Roger Malmqvist i den prestigefulla kampen ”Travfolket gör upp" på sajten Maharajah.se.

Inför lördagens jackpott på V75 är tävlingen tillbaka.

– Tanken är att dels att få fler ska få upp ögonen för svensk travsport och dels bjuda besökare och medlemmar på kvalificerade tips till V75, säger Ulf som är mannen bakom sajten Maharajah.se

På lördag är det ny chans att vinna mångmiljonbelopp på V75 då det är jackpott vid V75-tävlingarna på Färjestad och 57 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare med alla rätt.

Några som är ute efter miljonerna är profilerna som deltar i tävlingen

”Travfolket gör upp" på sajten Maharajah.se.

Blivit ett flertal sjuor

De tävlar med varsitt V75-system i åtta veckor där flest rätt totalt vinner.

– Tanken med denna tävling är att dels att få fler att få upp ögonen för svensk travsport och dels bjuda besökare och medlemmar på kvalificerade tips till V75. Faktum är nämligen att det blivit ett flertal sjuor i tävlingens historia, berättar Ulf som är den som ligger bakom sajten.

Samlar in till Tommy Hannés minnesfond

Målet är även att samla in pengar till cancerforskningen.

– I sista omgången så lämnar vi in samtligas deltagares system och eventuella vinster går oavkortat till Tommy Hannés minnesfond hos Cancerfonden.se, säger han.

Åsa är titelförsvarare

Under de tidigare omgångarna har flera profiler medverkat så som ishockeyspelaren och tränare Conny Evensson, hockeystjärnan Peter "Foppa" Forsberg, travtränarna Stefan Hultman,  Björn "Skräcken" Linder samt Jan-Olov Persson.

– Nu senast så vann "Fröken V75" Åsa Elmroth på samma poäng som proffstränaren Roger Malmqvist, men med fler satta spikar. Åsa är alltså regerande mästare och titelförsvarare, säger han.

”Psykningarna har redan börjat”

I år dyker några nya namn upp så som tränaren Stig H Johansson, brottnings-världsmästaren Frank Andersson, Solvallas tillträdande sportchef Markus Myron, spelarna Jan "Timo" Timonen, Ivar Bjordal samt handbollsmålvakten Johan Sjöstrand.

– Psykningarna mellan Sjöstrand, Bjordal och Timonen har redan börjat på Twitter där intresset för tävlingen är mycket stort.

Varje fredag kväll hittar du deltagarnas system på Maharajah.se

FAKTA

Här är några av dem som är med i ”Travfolket gör upp”

Åsa Elmroth (titelförsvarare)

Stig H Johansson

Peter "Foppa" Forsberg

Frank Andersson

Lennart Forsgren

Ralf Vadsmo

Markus Myron

Calle Wihlborg

Malin Löfgren

Roger Malmqvist

Jan "Timo" Timonen

Ivar Björdal

Johan Sjöstrand