”Hoppas på skräll mot storfavoriten”

Foto: Jimmy Wixtröm
Magnus Jernemyrs tips till V75
TRAV

57 miljoner kronor i potten till en ensam vinnare på V75.

Då gör handbollsstjärnan Magnus Jernemyr ett försök att ta hem miljonerna.

– Jag garderar storfavoriten Jeppas Maxi och hoppas att det händer något där, säger han till Trav365.

Backbjässen Jernemyr, för dagen i Lugi, har ett stort travintresse sedan barnsben och deläger ett flertal travhästar. En av dem, Ipod, tog en efterlängtad seger under torsdagskvällen.

– Det var jäkligt kul, på tiden. Vi har väntat på att polletten ska trilla ner, det var lite sista chansen i går kan man säga. Det var som sagt riktigt skoj!

”Gillar att spela för att få de större pengarna”

Magnus gillar inte bara att äga hästar, han spelar mer än gärna på de fyrbenta djuren också. Den senaste tiden har de stora vinsterna uteblivit, naturligt då det varit mycket favoritparader inom travet på i stort sett alla spelformer de senaste veckorna.

På lördag hoppas han dock kamma hem en storvinst på V75 då det är superpott och minst 57 miljoner kronor till en ensam vinnare.

– Det har varit lite konstiga och enkla omgångar på slutet, och man gillar ju att spela för att få de större pengarna, säger Jernemyr.

”Det är ett roligt drag”

För att få fylla på kontot med ädla valörer på lördagskvällen krävs det några skrällar som kan få värdet att stiga. Jernemyr hoppas på skräll direkt i avdelning ett.

– Om det ska bli miljoner måste det skrälla i första. Jag hoppas det händer något där. Jag tror inte på några jätte, jättepengar ändå, favoriterna har fått för bra spår. Jag tar alla hästar i gulddivisionen och hoppas det går väldigt fort där. Tidied Accelerator var ju riktigt bra på Solvalla näst senast, den är bara på tre procent nu, det är ett roligt drag,

Här nedan kan du Magnus Jernemyrs system till V75

FAKTA

Magnus Jernemyrs V75-system

V75-1: 2, 4, 5, 10

V75-2: 1, 2, 4, 11

V75-3: Alla

V75-4: 2, 8, 9

V75-5: 4 Underpaid Hanover

V75-6: 1, 6

V75-7: 10 Poker Kronos

768 rader/384 kronor

ARTIKELN HANDLAR OM