– Tar ledningen och bara vinner

Foto: KANAL75
TRAV

Dubbeljackpott på V86 på onsdag.

Då kan en spelare ta hem en rekordstor vinst på spelformen.

– Det är en mycket intressant omgång och jag har en skräll man inte får missa, säger V86-experten Patrik Fernlund till Trav365.

Ingen utdelning på sex och sju rätt förra veckan då V86-omgången blev väldigt överkomlig för spelarna och utdelningen för alla åtta rätt stannade på ynka 612 kronor.

Det gör veckans V86-tävlingar, delade mellan Solvalla och Åby, hyperintressanta.

Det är dubbeljackpott på spelformen och en ensam vinnare plockar hem minst elva miljoner kronor.

I så fall den högsta V86-vinsten i spelformens historia.

Den hittills största kom 17 oktober 2012 då en nätspelare tog hela potten på knappt 10,9 miljoner kronor.

”Då har man bra försprång”

Trav365 har tagit hjälp av Patrik Fernlund, som twittrar som V86-experten, för att lösa onsdagens gåta.

Här nedan ser du expertens guide - lopp för lopp - mot en förhoppningsvis fin vinst.

– Dubbeljackpott, intressant omgång och fina lopp. En ensam vinnare kan få elva miljoner kronor och det är inte ofta man har den chansen på V86. Det är bara att ta tillfället i akt och spela.

– Det har varit mycket V75-omgångar på sistone så det är kanske inte så många som har hunnit läsa på till onsdagens tävlingar, så är man påläst, som jag är, så har man ett bra försprång, säger Fernlund.

”På plats tidigt...”

Som vanligt kan man få det senaste ”V86-surret” om man följer V86-experten på Twitter.

– Jag är på plats på Solvalla tidigt och ger det bästa hela kvällen från både Solvalla och lite från Åbytravet. Åbytravets Kristofer Jakobsson är duktig på att lägga upp det bästa på den banan, så den informationen får man också på Twitter, hälsar Fernlund.

Här nedan ser du Patrik Fernlunds idéer lopp för lopp

FAKTA

V86-expertens tips:

V86-1:

– 5 Recation är en iskall favorit! Det här vinner 3 Britt Hudson eller 6 Fleetfoot Hanover.

V86-2:

1 Tumble Dust tar hand om ledningen och sedan är det toppchans, bara vinner. Spik! Om man garderar är det först om främst 3 Dominator och 7 Jonesy som ska med.

V86-3:

– 6 Impression höll mycket bra i den senaste starten. Bättre spår nu och värsta motståndaren har fått bakspår. Impression tar ledningen och vinner.

V86-4:

– Ett öppet lopp med gasglada lärlingar. Det är inga roliga favoriter, här tar jag nog alla startande hästar och hoppas på skräll.

V86-5:

– 5 Gitti är en bra favorit, snabb ut och bra chans. 6 Cox Pomona Grim är skrällen som ska med tidigt vid gardering.

V86-6:

– De två troliga är 7 Geisha Sund och 15 Ariel Boko. Den roliga är 2 Digital Pointer. Kommer från formstall och visade bättring senast. Se upp!

V86-7:

– Det är heltäckt med 1 Ni Talar Bra Latin, 5 Daryl Boko och 10 Yamani Hornline. Jag streckar de tre! Håller 1 upp ledningen är det toppchans.

V86-8:

– Spännande lopp! 5 D'One blir favorit, men varför? Jag är inte så säker på att hon är så pass bra att hon vinner det här loppet. Jag nämner en skräll, det är 9 Västerbo Loveboat. Stark och rejäl och Svante Båths stallform är hysterisk.