”Blåser bara ner det motståndet”

Foto: Privat
Sadri Shabani har laddat upp med tårta och ska fira senaste miljonvinsten tillsammans med sina kunder.
TRAV

Sadri Shabani i vinstbutiken Kungs Frukt i Trollhättan vinner stort på trav i princip varje dag.

Inför helgens V75-omgång har formtipparen fräcka tips.

– New Line i V75-3 måste man ju bara ha med alltså, säger han till Trav365.

I lördags vann de över 1,5 miljoner kronor på andelsspel på V75. Efter det har vinsterna fortsatt att rulla in hos turbutiken Kungs Frukt i Trollhättan.

Spelansvarige Sadri Shabani fortsatte med att sätta andelsspelen på V86- samt V65 i onsdags och under torsdagen gick V64-systemet in.

– Nu går det mesta in faktiskt. Den här veckan har varit hysterisk, säger formtipparen till Trav365.

Du ligger bakom alla vinster?

– Japp, de här systemen har jag gjort. Det har snurrat på riktigt bra, men man vet att det går upp och ner och det gäller att kräma ur så mycket som möjligt nu, säger Sadri med ett skratt.

”Känns mer som en chansspik”

Inför helgen har han läst på mycket inför V75-omgången på Solänget i Örnsköldsvik.

Och tävlingarna har gett Sadri Shabani huvudbry.

– Jag tycker det är en svår omgång, det är jättesvårt med spik. Det är frågetecken på ett antal av favoriterna. Rolex i V75-2 är överlägsen, men kan galoppera. Det känns mer som en chansspik med tanke på det och man vill inte chansspika en häst som är streckad på 60 procent. Man kan chansa på att den går felfritt, då är det inget att snacka om, då krossar Rolex det här motståndet. Jag kommer inte spika i alla fall.

Vem lutar det åt att du kommer spika?

– Valnes Chilly i V75-4. Hon står tufft till, men Robert Bergh brukar vara grym på att skära igenom, kanske chansa invändigt och komma bra på det. Jag tror hon bara blåser till dem om hon hittar ett någorlunda vettigt läge. Just nu känns det som att hon blir spiken. Shiraz Brodde i V75-1 tror jag blir av med ledningen, men kanske bara vinner om den kommer ut...

Var hittar vi draget mot miljonerna?

– New Line i V75-3 kanske inte är något miljondrag, men bara streckad på sex procent just nu i alla fall. Den måste bara med. Han kanske kan hitta ut, eller få en bra resa på innerspår. Skulle han få spara speeden så har den bra chans att vinna det här loppet.

– I övrigt har jag inget bra miljondrag, men som sagt, hela omgången känns svår. Mitt tips är att läsa på så mycket det bara går och försöka hitta en spik som inte är favorit. Jag inledde med att spika två storfavoriter förra veckan, men nu kan det nog löna sig att gå emot dem.