Satte 250 system – vann 180 000 kr

Robins knep gav stora pengar vid favoritomgången på Jägersro: ”Läge att göra en flerkupong”

Foto: Privat
Smart drag Travspelaren Robin Carlsson lämnade in två system till V64-tävlingarna på Jägersro och vann 180 000 kronor.
TRAV

Travspelaren Robin Carlsson var sent ute och lämnade in sitt V64-system i sista stund.

Han lyckades sätta hela 250 V64:or och spelade in över 180 000 kronor under tisdagskvällen.

– Spelbutiken höll på att stänga, men efter lite övertalning fick jag kasta in en snabb rad, säger han.

Trav365 har tidigare berättat om den skickliga travspelaren och egenföretagaren Robin Carlsson, 27, som vunnit flera större vinster på trav.

Under tisdagskvällen slog han till igen då han satte 250 V64:or och vann över 180 000 kronor vid den favoritbetonade omgången på Jägersro.

Han hade valt att göra två olika system. Ett som han lämnade in

hos spelbutiken Curres i Sollentuna och ett som han lämnade in hos Snusboden i Johanneshov.

På varje kupong streckade han för ”V6”, vilket innebär att man får 2,5 gånger utdelningen, samt att han valde att spela kupongerna 50 gånger.

”Brukar få bra betalt”

När raden sedan gick in gjorde det att han satte otroliga 250 kuponger.

– Jag hade varit och spelat tennis med en god vän, och vi käkade lite efter det. Vi satt och snackade lite och jag sa att jag tyckte att det såg så lätt ut och att det var läge att göra en flerkupong. Om man spelar V6 och flerkupong när det är jackpott brukar man kunna få bra betalt, säger Robin.

– Så jag kastade mig raklång in på spelbutiken Snusboden på Gullmarsplan och slängde in en rad. Sedan tidigare hade jag även lämnat in en kupong hos Curres i Sollentuna. Eftersom jag hade en Dagens Dubbel-vinst som jag löste ut så gjorde jag nästan en identisk rad när jag lämnade in på Gullmars. Det var kul att få in 250 stycken system, det är inte varje dag, säger han.

Höll på att stänga

Men det var nära att han inte hann lämna in systemet hos Snusboden.

– De höll på att stänga, jag var där en minut i sju på kvällen och de stänger klockan sju. Men efter lite övertalning fick jag kasta in en en snabb rad. Annars hade jag bara haft en lapp.

Tävlingarna följde han hemma med en kompis och under det sista loppet var det spännade.

– Vi hade tre hästar och det bästa var att 4 Lovely Buv vann.

Hur firar du det här?

– Jag sticker till Spanien i morgon bitti. Jag och några vänner åker utomlands för att dricka öl och spela golf. Jag ska på en hel del resor nu framöver så det är bra med lite extra pengar.

Hur spelar du i kväll när det är V86 på Solvalla och Åby?

– Det är jackpott i dag, men det ser inte så svårt ut. Så jag kommer göra en flerkupong igen.

Två bra spikar

Robin har tre tips till V86-spelarna, två spikar och ett intressant drag.

– Bästa spiken hittar vi i sista avdelningen; 2 Food Money. Jag tror att startkatapulten Hamras One More bombar till ledningen och sedan är Food Money först fram för att överta. När Food Money fått överta ledningen står jag redan i luckan och väntar på mer deg. Hästen kan inte förlora då.

– Jag tror även att 3 Trust Launcher är en bra spik i V86-7. Jag tror att hästen kommer få överta ledningen från 2 Crowne. Från ledningen är Trust Launcher svårslagen. Jag tror att han är obesegrad på fyra försök från ledningen.

– I V86-6, tror jag på 3 Reims Gasti. Jag såg hästen på Bollnäs senast och då var han bortlottad. Men han sköt till bra när han fick lucka. Från bricka tre i dag så tror jag mycket på Reims Gasti. Det är bästa hästen och just nu är han spelad till nio procent.

Hans tips till läsarna är att spela en rak dubbel med 3 Trust Launcher och 2 Food Money.

–  Det kommer ge ett bra odds, säger han.

”Lennartsson kommer vinna”

Och han bjuder även på en vinnare till söndagens tävlingar på Solvalla då Kriteriet ska avgöras.

– Jag tror att Digital Frame vinner Kriteriet. Kör min goda vän Per Lennartsson upp i dödens tror jag att han kan reglera Al Dente därifrån. Jag tror att Digital Frame har bättre form än Al Dente. Per Lennartsson kommer vinna Kriteriet.