Hana, 21: ”Har blivit förälskad”

Profilen från programmet ”Alla känner Malla” om travintresset och helgens jackpott-drag

1 av 2 | Foto: Privat/ALN
Miljonhästen? Buy The Law i V75-2 är ett av Hanas V75-drag vid lördagens jackpott då 41 miljoner kronor ligger i potten till den spelare som blir ensam med alla rätt.
TRAV

21-åriga Hana Hrkac fick chansen att göra ett eget travprogram med experten Mohammed Malla.

Nu har hon blivit travfrälst och drömmer om storvinsten på V75.

– Nu följer jag V75 varje lördag och har blivit förälskad i hästarna och travmänniskorna, säger hon.

I våras var det premiär för det nya trav-programmet ”Alla känner Malla” med experten Mohammed Malla och den nya travprofilen Hana Hrkac.

Hana Hrkac, som annars jobbar på en pizzeria, gjorde sitt första jobb inom trav-tv.

Nu är hon inne på andra säsongen med programmet och Hana har gått från att ha varit måttligt intresserad av travsporten till att ha fastnat rejält för hästarna.

– Det är jätteroligt, jag har blivit så himla intresserad. Jag trodde inte att jag skulle bli så intresserad. Nu följer jag verkligen V75 varje lördag och har blivit förälskad i hästarna och travmänniskorna. Jag har träffat så många trevliga människor när jag spelat in i programmen, säger hon.

”Vill åt jackpott-pengarna”

Och nu spelar Hana V75 tillsammans med sin kollega Mohammed Malla varje lördag.

–  Vi har vunnit lite, men inte de stora pengarna. Vi vill åt jackpott-pengarna. Jag får hoppas att det kan bli stora pengar nu på lördag, säger Hana.

I torsdags var Hana ute och spelade in veckans program av ”Alla känner Malla” på Solvalla i samband med Kriterieauktionen.

– Jag pratade jag med några kuskar och tränare, det var väldigt intressant, säger hon.

Har två raka segrar

Och efter besöket på Solvalla har Hana två bra V75-skrällar till lördagens jackpott då 41 miljoner väntar en ensam vinnare med alla rätt.

– Vad jag förstår tror många på skrällen 4 Xenia G.T, i V75-5. Hästen kommer från två raka vinster, och nu kan det bli en tredje vinst. Det är en bra skrällchans.

– Under programmet pratade vi även om 2 Buy The Law i V75-2. Den har bra form och bra spår. Hästen ska vara bra och får han ledningen så kan det gå vägen.

Bästa spiken enligt Hana är 4 Canaka B.F. i V75-1.

– Hästen har varit jättebra på slutet. Och så körs hon av en bra kusk. Jag träffade även Timo Nurmos igår och han pratade bra om 2 Bon Frecia i V75-3, säger hon.

■ ■ ■ Här under hittar du Hanas V75-system

■ ■ ■ Alla Känner Malla sänds fredag, klockan 19.50-20.00, Kanal Global. Samt på ATG Play.