”Det här är hur stort som helst”

Flera travspelare runt om i landet blev storvinnare på nyårsafton

Foto: Kanal75
Flera travspelare blev jättevinnare på självaste nyårsafton på spelformen V86. Troels Andersen, till höger, var en bidragande faktor till det då han skrällde med egentränade Chip Dealer
TRAV

Flera travspelare runt om i landet firade nyår med att vinna storvinsten på V86.

Här är tre vinnare som totalt vann över 1,5 miljon kronor i onsdags.

– Det är fantastiskt kul, säger Lovisa Andersson Broström, spelansvarig hos Ica Kvantum i Skara, dit en av storvinsterna gick.

Perfekt avslut på 2014 eller en bra inledning på 2015, man kan välja vad man vill.

En svårfunnen rad på V86 från Solvalla i onsdags gjorde elva travspelare till storvinnare runt om i landet.

Hos Heby Spel och Tobak lämnades en kupong för 120 kronor in och innehöll tre spikar, vinsten hela 514 000 kronor.

En som var i Sälen för att fira in det nya året köpte en Harry Boy för 480 kronor hos Coop Konsum och kunde kassera ut 535 000 kronor, och hos Ica Kvantum i Skara vann en spelare 503 000 kronor till en insats av 40 kronor.

”Väldigt stort”

– Det är fantastiskt kul, och det är naturligtvis väldigt roligt att någon hos oss blev storvinnare på nyårsafton. Vilken vinst att få in på årets sista dag, säger Lovisa Andersson Broström, spelansvarig hos Ica Kvantum i Skara.

Den vinnande raden hos er var vinstbevakat med spelkort, vet ni vem vinnaren är?

– Nej tyvärr, det vet vi inte. Det vi vet är att någon hos oss spelade för 40 kronor och vann över en halv miljon, och det är fantastiskt roligt.

Hos Coop Konsum i Sälen, där den lycklige vinnaren köpte en Harry Boy-kupong för 480 kronor, känner man inte till storvinsten.

– Vår spelansvarige är tyvärr sjuk, så jag har inte nåtts av den här glada nyheten. Det är en fantastisk nyhet du kommer med och det är givetvis jättestort att vi hade en storvinnare hos oss på självaste nyårsafton, säger Mattias, chef hos Coop Konsum.

Av totalt 534 000 inlämnade system överlevde endast elva stycken V86-raden från nyårsafton, trots att favoriter som Coco de Vie och Caramela B.F. gjorde sitt jobb. Proffstränaren från Gävle, Troels Andersen, var en bidragande faktor till det då han skrällde med egentränade Chip Dealer som rensade friskt i kuponghögen.

ARTIKELN HANDLAR OM