Jättesuccén på V75 – delar på 2,3 miljoner

Tumult hos ICA Kvantum i lördags då 66 kunder fick dela på miljonvinsten

Calvin Borel var spiken som lade grund för miljonvinsten för ICA Kvantum i Sjöbo i lördags, där Eva Jönsson är butiksansvarig
TRAV

Det blev tumult i spelbutiken hos ICA Kvantum i Sjöbo i lördags.

66 kunder fick dela på 2,3 miljoner kronor sedan de fått full pott på V75.

– Det är helt fantastiskt, säger Eva Jönsson, butiksansvarig.

Ulf Skog är stamkund hos ICA Kvantum i Sjöbo.

Hans stora kunskap och intresse för hästar gjorde att han för åtta månader sedan fick frågan om han ville göra butikens andelar till V75.

I lördags, när V75 avgjordes på Jägersro i Malmö, slog han till med en jättevinst.

66 kunder får dela på 2,3 miljoner kronor.

”Många härliga reaktioner”

Varje andel kostade 125 kronor styck och blev efter Ulfs succé värda knappt 35 000 kronor. Jättevinsten fick de glada kunderna att strömma till butiken.

– Det var mycket folk här i butiken direkt efter V75-omgången i lördags, och det har varit många glada, härliga och positiva reaktioner. Sjöbo är inte ett så stort ställe, så det här blir en liten snackis och vi ligger verkligen i topp nu, berättar Eva Jönsson.

Det lyckosamma travsystemet innehöll endast en spik, Calvin Borel och Conrad Lugauer, som vann den inledande V75-avdelningen vattentätt.

– Ulf som gör systemen är väldigt duktig. Han har hållit på med hästar i många, många år så jag frågade om han var intresserad av att göra ett andelssystem varje lördag till oss och det ville han. Det här var den största vinsten hittills, och han är givetvis superlycklig nu.

”Vann 8,5 miljoner”

Förutom Ulfs V75-system säljer butiken också fler andelssystem, och på de övriga systemen blev det sex rätt i lördags och nästan 100 000 kronor in. Vinsthysrerin skapade feststämning i butiken.

– Det är fantastiskt att börja 2015 på det här sättet, och det är jättekul med en härlig sjua och så mycket pengar in.
Det här var inte första gången som spelbutiken hos ICA Kvantum vann miljoner. 2012 spelade Eva Jönsson själv in 8,5 miljoner kronor till butikens kunder.
– Det är bra tryck på våra andelsspel varje lördag då vi vunnit stort tidigare, och det är givetvis jättekul. Det var ett tag sedan vi vann i miljonklassen, så det här satt verkligen jättefint.

ARTIKELN HANDLAR OM