”Tänkte flera gånger – att ge dig nu Björn”

Det jublades friskt tre mil norr om Göteborg i lördags då Älvängens Spel och Biljettservice vann 515 000 kronor på V75 efter dramatik: ”Väldigt spännande”

Lugnet efter stormen. Här, hos Älvängens Spel och Biljettservice, jublades det friskt efter jättevinst på V75 i lördags.
TRAV

Tre mil norr om Göteborg jublades det friskt i lördags.

Gunnar Larssons Älvängens Spel och Biljettservice vann 515 000 kronor på V75.

– Det var väldigt spännande, säger Gunnar Larsson till Trav365.

Gunnar Larsson äger och driver Älvängens Spel och Biljettservice och i lördags blev det jubelscener i butiken.

Ett av andelsspelen på V75 gick in och 21 kunder fick dela på 515 000 kronor.

Men inte utan dramatik.

”Ge dig nu, Björn”

I den sista V75-avdelningen hade de spik på Maffioso Face och Adrian Kolgjini, som tidigt tog hand om ledningen. Sveriges vinstrikaste kusk, Björn Goop, satte dock upp tempot utvändigt med Västerbo Paymyday – något som Gunnar och kunderna inte alls gillade.

– Jag tänkte flera gånger, att ge dig nu Björn. Men Maffioso Face var stark och det gick vägen, vilket var fantastiskt kul. Det var väldigt spännande att följa travet i lördags.

Det lyckosamma systemet kostade endast 50 kronor per andel, som i lördags eftermiddag var värda 24 500 kronor styck. Förutom Maffioso Face, spikades även Da Vinci Boko.

– Det här andelssystemet kostar bara 50 kronor per andel och vi kallar det för chansen, därför brukar jag ha lite fräckare spikar på den, det är ett rövarsystem och det gäller att våga. Maffioso Face tyckte jag redan när jag såg startlistan var omgångens bästa spik, och Da Vinci Boko lät Peter Untersteiner så nöjd med så den tyckte jag var fräck.

”Då ger det inte alls så här mycket”

Reaktionerna bland kunderna har givetvis varit positiva efter lördagens succé, pengarna kommer väl till pass efter jul och nyår.

– De är väldigt glada så klart, men det är även en del kunder som är lite besvikna då de tänkte köpa in sig i andelssystemet i lördags men valde att stå över, berättar Gunnar.

– Det stora andelssystemet som vi hade fick vi sex rätt på, och där sprack vi i V75-5 där vår spik Staro Hollywood förlorade, men det blev ju bra ändå kan man säga. Blir inte Staro Hollywood diskvalificerad sätter vi bägge systemen, men då ger det ju inte alls så här mycket pengar.

ARTIKELN HANDLAR OM