– Stör mig på allt skitsnack

TRAV

Nyheten slog ned som en bomb i trav-Sverige i går.

Trots mångmiljonsuccén 2014 väljer Bernd Denberger att flytta alla Stall Dencos hästar från Veijo Heiskanens träningslista till dottern Catharina Denbergers.

Spekulationerna under gårdagen var många – och nu har andretränaren i Stall Denco, Admir Zukanovic, tröttnat på skitsnacket.

– Folk öppnar mun utan att veta någonting, säger Admir Zukanovic till Trav365.

Totalt rör det sig om 61 hästar som flyttas från Veijo Heiskanens träningslista och han går från 74 hästar till ”endast” 13 stycken.

Amazing Man, Riff Kronos, Solvato och Dernier Viking, är bara en handfull av de topptravare som Heiskanen tappar.

Bernd Denberger och Catharina Denberger har hittills inte funnits tillgängliga för en kommentar, vilket skapar rykten och spekulationer.

– Jag fick ett sms om det här, berättade Veijo Heiskanen i går.

Nu har Admir Zukanovic, andretränare i Stall Denco, tröttnat på skitsnacket.

”Så mycket skitsnack”

– Folk öppnar mun utan att veta någonting, det är så mycket skitsnack, och det stör mig mest av allt, säger Admir Zukanovic till Trav365.

Vad är det som har hänt?

– Det vill inte jag uttala mig om, det är mellan Bernd Denberger och Veijo Heiskanen.

Vad händer nu?

– Egentligen ingenting, det är inga konstigheter på gården och vi kör på i samma stil som vanligt, så får vi hoppas vi blir lika framgångsrika som tidigare. Folk snackar utan att ha någon fakta om vad vi har haft för upplägg. De säger att det är synd om personalen och vad personalen ska göra nu när Veijo blir av med hästarna, men de har tydligen inte förstått att personalen har varit anställda av Stall Denco.

Så för Er rullar det på precis som vanligt?

– Ja, hästarna körs för fullt, banorna är sladdade, och det finns inget annat att göra än att jobba på som vanligt, säger Admir Zukanovic.

ARTIKELN HANDLAR OM