– Har strömmat in folk i butiken

Stort jubel hos Allan Issa och Filmkedjan i Tullinge i lördags – full pott på V75 och 678 000 kronor in till butikens kunder

Foto: Privat
Allan Issa äger och driver Filmkedjan i Tullinge
TRAV

I lördags lyfte taket hos Allan Issa och Filmkedjan i Tullinge.

Anledningen?

Butikens andelsspel på V75 gick in och gav en vinst på 678 000 kronor och flera av andelsköparna följde travet live i butiken.

– Det har strömmat in folk sedan i lördags, berättar Allan Issa för Trav365.

I december skrev Trav365 om 30-årige Allan Issa som äger och driver Filmkedjan i Tullinge.

Då hade han gett butikens tipsexpert en sista chans att lyckas på V75 – innan han skulle få sparken.

Resultatet?

310 000 kronor in som 37 kunder fick dela på.

I lördags var det dags igen – den här gången var det Allan själv som var hjärnan bakom systemet.

50 kunder fick vara med och dela på 678 000 kronor sedan Filmkedjans V75-system gett full pott.

”Blev stort jubel”

Varje andel kostade 210 kronor, och var i lördags eftermiddag värda 13 560 kronor styck.

– Jag satt här i butiken med några kunder som hade köpt en andel i systemet, och vi följde travet live. Vi hade fyra hästar i den sista V75-avdelningen och när Per Linderoth klev runt de i spåren med skrällen Liberty Face så tänkte jag att nu är det bara att börja räkna hur mycket pengar det blir. Det blev stort jubel i butiken, och det är givetvis fantastiskt kul.

Hur såg systemet ut?

– Jag spikade omgångens två mest logiska vinnare, She Loves You F.I. och Digital Collection. She Loves You F.I. bestämde jag mig tidigt för att spika, och Digital Collection fastnade jag för i lopparkivet. Det var två bra spikar, och vi fick också rejält betalt.

”Strömmat in folk i butiken”

Att Allan Issas butik spelade in 310 000 kronor i december och nu 678 000 kronor i lördags gör att ryktet i Tullinge börjar sprida sig. Fler och fler visar intresse för butikens V75-andelar.

– Det här är väldigt positivt, det har strömmat in folk i butiken sedan i lördags och det har varit väldigt glada miner och positiv respons. Det är det här man jobbar för, att få glada kunder och förhoppningsvis kan vi rida på den här vågen ett tag nu. Kan vi spela in de här summorna en gång i månaden, då har man det bra som butiksägare.

Hur märks det att ni är framgångsrika med era andelsspel?

– Vi har dubblat omsättningen de senaste månaderna, och det är det som är så kul med den här branschen. Lyckas du med dina andelar så får du det att rulla, går det segt så letar sig kunderna efter andra alternativ. Stamkunderna har man alltid kvar, men det gäller att leverera för att behålla de andra. Tullinge är inte så stort så ryktet sprider sig när det går bra, och jag kommer fortsätta jobba för att kunderna ska vara glada och få tillbaka pengar på sina andelsspel. Det är spel det handlar om och det gäller att ha bägge fötterna på jorden, men just nu känns det fantastiskt bra.

ARTIKELN HANDLAR OM