– Räknar med att skrika in miljoner

Foto: Privat
Robin Carlsson hoppas på nya miljoner – från Thailand.
TRAV

Förra året fick Robin Carlsson beskedet att han vunnit 2,6 miljoner på V75 under solsemestern i Thailand.

På lördag siktar han på favorit i repris.

– Jag är i Thailand igen och jag tycker lördagens omgång ser jätteintressant ut. Stor chans till fina pengar, säger han till Trav365.

Robin låg på stranden i Thailand och solade, för lite drygt ett år sedan, när kompisen Johan Jonsson ringde honom och frågade om han ville vara med på ett V75-system till Axevalla.

De båda ”travtokarna” bollade lite spelidéer med varandra – sedan var det klart och Johan lämnade in systemet från Sverige.

Senare under eftermiddagen jobbade kompisarna in en vinst på 2,6 miljoner kronor.

– Jag var så jävla nervös, berättade Robin för Trav365 då.

”Räknar med att skrika in miljoner”

På lördag är det jackpott på V75 som avgörs på Axevalla.

Precis samma förutsättningar som det var för drygt ett år sedan.

Och Robin är på plats i Thailand igen och i helgen siktar han på favorit i repris. Trots att han är på semester har han läst på rejält till lördagens omgång och för Trav365:s avslöjar han dragen som ska ge honom en ny storvinst.

– Jag tycker lördagens omgång ser jätteintressant ut. Stor chans till fina pengar, säger han och fortsätter:

– Jag räknar med att stå i en skön bar och skrika in miljonerna likt förra året.

”På tok för lågt”

Vem är bästa spiken?

– 2 Super Photogenic sitter i ledningen efter max 500 meter och då klappar jag händerna de sista 1600 metrarna. Värsta motbudet 4 Rocket Zet laddar man mot Frankrike med, så i min bok "mördar" man inte hästen i detta race.

Har du något miljondrag?

– 7 Mr Crazed (V75-4) låter "lill"-svanen ruskigt nöjd med. Är streckad på en procent i skrivande stund, det är på tok för lågt.

Någon chansspik att bjuda på?

– 3 Sugary la Marc blev jag ruggigt imponerad av på ”Jägers” sist, får bara Nicolaj, som kör,  runt henne i volten så är det bara att köra rakt fram. Ingen rubbar Sugary la Marc!!

FAKTA

Robin Carlssons övriga tankar om omgången och V75-systemet:

V75-3:

– Gulddivisionen ser rätt fattig ut om ni frågar mig. Blir det körning ett par hundra meter och med minsta klaff så tror jag 7 Monster Drive bara städar av motståndet. Svek visserligen senast, men med ett lopp i kroppen tror jag Monster Drive är en ny häst. Pass upp!

V75-4: 

– Omgångens och årets största favorit hittills startar: 5 Fossens Bonus. Relativt orutinerad häst som lekt med motståndet i billiga gäng, men nu är det V75. Jag har fällt större favoriter än Fossens Bonus och när det är jackpot så vill inte jag missa chansen att gardera. 7 Mr Crazed låter "lill"-svanen rysligt nöjd med. Kör så länge lampan lyser, Anders!

V75-7: Jag är svag för 12 Journey. Smyg med i rygg på 11 Odin Töll, Troels.  Så kastar du loss över upploppet och jackpot-såsen hamnar hos Robin!

Systemet:

Avd1:  2 Super Photogenic

Avd2:  2,5,9,10,11

Avd3: 3,4,7,9

Avd4: 3,4,5,6,7,11

Avd5: 3 Sugary la Marc

Avd6: 1,2,3,4,8,10,12

Avd7: 2,4,7,11,12

4200 rader/2 100 kronor

ARTIKELN HANDLAR OM