Wislander: ’Skulle slutat att jobba’

Foto: Bildbyrån
Magnus Wislander
TRAV

Jackpott och 40 miljoner kronor till en ensam vinnare på V75.

Vad skulle handbollslegendaren Magnus Wislander göra om han blev ensam med sju rätt på spelformen?

– Jag skulle sluta jobba och njuta av det liv man har, säger han till Trav365.

Deltävling fyra till Olympiatravet på Jägersro under lördagen.

Malmöbanan gästas av Olympiern Magnus Wislander.

Wislander med två VM-guld och tre OS-silver på meritlistan gillar travsporten – då han beskriver sig själv som en analytiker.

”Upp och ner”

– Jag är en sådan person som gillar att analysera och hitta taktik, så jag tycker det är roligt att lista ut hur man vill köra, och hur man ska ta sig fram i loppen, säger Wislander till Trav365.

Hur är travintresset?

– Det går lite upp och ner, beroende på hur mycket tid jag har. Stundtals under mina levnadsår har det varit bra, sedan har det slocknat lite beroende på tidsintervallen och vad man håller på med. Men, intresset finns där i grunden och jag tycker travet är väldigt intressant.

”Satt några V75:or”

Har du några vinster genom åren att skryta med?

– Det är väl synd att säga att det handlar om småsummor, jag har satt några V75:or genom åren men det handlar inte om några summor så jag kunna tagit några månaders semester.

Du ska gästa Jägersro och V75-tävlingarna under lördagen, känslan inför det?

– Det ska bli jättekul att komma dit, jag har aldrig varit på Jägersro tidigare och det här blir första gången. Jag ser fram emot att komma dit.

”Roa mig”

Har du några V75-drag att bjuda på?

– Jag har läst på lite och det ser halvlurigt ut, kan jag tycka, Förhoppningsvis lyckas jag vaska fram något bra speldrag under lördagen, men jag har inte kommit dit än tyvärr.

40 miljoner kronor till en ensam vinnare, vad skulle du göra om du blev ensam med sju rätt?

– Jag har nog kommit upp i den åldern där jag hade funderat på om jag skulle sluta jobba, då hade jag nog slutat jobba och njutit av det liv man har. Jag skulle försöka njuta av de sista dagarna där man är pigg och kry, roa sig med golf och skidor och göra det man tycker är kul.