Sjuka kupongen – som gav storvinst

Foto: Privat, Kanal75
TRAV

Här är den osannolika spelkupongen som den 27-årige Örebroaren fick in i lördags.

Totalt satte han 100 spelkuponger. Vinsten: 200 000 kronor.

– Man hamnar som i en dimma, säger vinnaren till Trav365.

Favoriterna radade upp sig på V75 från Jägersro i lördags och utdelningen för sju rätt stannade på blygsamma 3 136 kronor.

En 27-årig industriarbetare från Örebro jublade dock högt.

Han satte flerkuponger både på V75 och V5 och vann över 200 000 kronor.

”Förkärlek till Kolgjini”

– Jag brukar inte spela så, men jag fick bara känslan av att det skulle bli mycket segrar från ledningen vilket det brukar vara på Jägersro. Sedan har jag också en liten förkärlek till Lutfi Kolgjini, och därför valde jag att spela på det här sättet, säger vinnaren, som vill vara anonym, till Trav365

27-åringen spikade Onceforall Face, Napoleon C.D., Noras Bean, Geisha Sund, Lover Face och Quick Fix. Den enda avdelningen som han garderade var i V75-4, där han tog tre hästar. Systemet kostade 1,50 att lämna in, och spelades gånger 50. 75 kronor förvandlades till 160 000 kronor.

– Jag var inne på att Noras Bean skulle kunna slå Maven från ledningen, att vinna från bakspår på Jägersro vet ju alla inte brukar vara så lätt.

Han spelade också på samma vis på V5, spikade Noras Bean, Geisha Sund, Lover Face och Quick Fix. Raden kostade tre kronor och spelades gånger 50. Vinsten skrevs till drygt 40 000 kronor.

”Köpa radhus”

– Efter den sjätte V75-avdelningen började jag få lite känsla vad som var på gång, men jag har varit nära flera gånger tidigare och fallit på slutet så jag hade inte så stora förhoppningar ändå. Det var först när Quick Fix gick i mål som man kunde andas ut.

Visste du hur mycket du hade vunnit?

– Ja, jag hade koll på det. Jag hade kollat innan vad det skulle ge så jag visste hur mycket jag vann när Lutfi Kolgjini skar mållinjen.

Hur kändes det?

– Jag vet faktiskt inte, man hamnar som i en dimma, och det tar ett tag att ta in det. Det här är den största vinsten jag haft, och än så länge är det bara siffror på skärmen och man förstår inte hur mycket pengar det är förrän det sitter på kontot.

Vad ska du göra för pengarna?

– Jag har lite planer på att köpa ett radhus i framtiden, så pengarna lär gå till det och dom kommer komma till användning, säger vinnaren till Trav365.

ARTIKELN HANDLAR OM