”Vi hoppas och tror på norsk invasion...”

TRAV

Bussar med hundratals norrmän rullar mot Åbytravet på lördag.

Banan har anordnat ett specialtält till norrmännen på upploppsrakan.

– Vi hoppas på en norsk invasion, säger Kristofer Jakobsson på Åbytravet.

Foto: Kanal75

I Olympiatravet startar två av Norges bästa hästar, Support Justice och B.B.S.Sugarlight. Lägg därtill 25 startande hästar under tävlingsdagen och att norrmännen spelar V75 tillsammans med Sverige på lördag.

Åbytravet hoppas och tror på norsk invasion till banan i Mölndal och har ordnat ett specialtält till de norska travfansen på upploppsrakan.

– Det kommer hundratals norrmän! I tältet kommer servitörerna ha Norge-tröjor, det kommer vara en väldigt norsk prägel på tältet. De största norska profilerna kommer att vara gäster där för exklusiva intervjuer.

– När till exempel Support Justice kommer ut och värmer ska det vara en enorm stämning och vrål, säger Kristofer Jakobsson på Åbytravet till Trav365.

”Flaggfest utan dess like”

– Det har nog aldrig varit så här många startande norska hästar på någon travdag i Sverige, om man bortser från Unionstravet. Det kommer även många hästar från Frankrike och andra delar av Europa. Det här blir en flaggfest utan dess like. Det blir internationell topphelg med fantastisk travsport.