Expertens tips – till 60 miljoner

TRAV

Stor travfest med högklassiga V75-lopp och Olympiatravet i dag.

Missa inte att hänga med i Trav365:s livechatt där du får den hetaste och viktigaste informationen inför jackpotten – där 60 miljoner kronor väntar en ensam vinnare.

Spelexperten Carl Wangle är i toppform och satte rubbet i onsdags på V86 i livechatten.

– Det finns några ruskigt bortglömda drag som är mycket spännande, säger Wangle inför dagens livechatt som sparkar igång 13.00.

Spelexperten, Carl Wangle.

Livechatten här på Trav365 får du varje V86 och V75-omgång.

Där bjuds det på stallsnack, värmningar, speldrag, ”tugg” mellan läsarna och kort och gott blir du serverad allt du behöver för att lyckas som spelare.

Dessutom kan du ställa frågor direkt till vår spelexpert.

Eagle Shot (13%) var bästa spiken i onsdags – levererad direkt i chatten.

”Toppchans”

– Jag tror att Gordonston i V75-4 har toppchans att vinna. Glöm senaste insatsen, hästen reste dåligt och trivdes inte på banan. Nu tränar hästen starkt igen och från ledningen måste det vara spets och slut. Stallet hyllar och är hästen bara i närheten av den kapacitet den har så vinner den lätt. Bra spik, säger spelexperten Carl Wangle som jobbar med lördagens livechatt här på Trav365.

– Jag tror även att 10 King Sir Kir (V75-2) har vettig segerchans. Snacka om läcker häst och här kan det bli helt rätt kört för Claes Svensson. Jag tror Claes Svensson har en ny stjärna här, håll igång så chansspikar vi.

”Bästa skrällarna”

Även Travspelsbloggen på Trav365 visar toppform, eller vad sägs om tre raka spel som suttit i bloggen. I onsdags levererade Carl  Wangle I Love Champagne till knappt fyra gånger pengarna, i torsdags bjöd Christoffer Wickman på Robros Brazza till fina oddset 9,82 och under fredagen spikades Carelin på allt till drygt två gånger pengarna. 13.00 drar Trav365 igång sin liverapportering direkt från Åby. Då får du allt från travfesten och den senaste och hetaste informationen. Hela eftermiddagen rapporterar Trav365 live.

– Det är bara att sitta klistrad vid datorn eller mobilen. Nu ska vi fortsätta segertåget och de bästa skrällarna sparar jag till livechatten. Det får man verkligen inte missa, säger Carl Wangle.

Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM