Butik spelade in 28,5 miljoner kr

Sanslöst vinstregn i lilla byn Torsby

Foto: PRIVAT
Miljonregn! "Det är helt sjukt, ofattbart". På bilden är Lars Johansson till vänster och Micke Larsson till höger.
TRAV

Micke Larsson är mannen bakom den otroliga spelvinsten i Torsby.

Totalt vann spelbutiken 28,5 miljoner kronor – på V75.

– Det är helt jävla sjukt, vi fattar inget, säger Lars Johansson , som driver butiken, till Trav365.

Det var stor jackpott på Åbytravet under lördagen då 60 miljoner kronor låg i sjurättspotten. Och snacka om att det blev en svårlöst V75-omgång. Redan i V75-1 stod Cadabra Tooma för en galen skrällseger.
Hästen, som var minst spelad i hela loppet chockade alla genom att spurta till en överlägsen seger.
Den sensationella vinnaren gav över 40 gånger pengarna och var spelad under en procent på V75-spelet. En av de största skrällarna på flera år. Cadabra Tooma, som tränas av norske tränaren Tor Olaf Halle fick ett perfekt lopp bakom favoriten Remember My Name.Efter att skrällarna Pingo Ö.K, B.B.S Sugarlight och Narold Vox vunnit sina respektive lopp var det endast fem system som hade alla rätt.

Vann 28,5 miljoner kronor

Var du i Värmland under lördagsmorgonen och köpte en andel i spelbutiken Torsbyjouren? Grattis, då har du vunnit över 303 000 kronor. Lars Johansson driver butiken och totalt vann butiken ofattbara 28,5 miljoner kronor, fördelat på 94 andelar. Men mannen bakom systemet är Micke Larsson, även nu kallad som "geniet". Hans system satt helt klockrent och med spikar på B.B.S Sugarlight och Narold Vox satte butiken full jackpott.

Trav365 lyckas nå vinnarna på lördagskvällen.
– Det är för jäkla sjukt, vilket jävla system. Han (Micke) spikade i de två sista loppen. Det är min kompis Micke Larsson som gör systemen varje vecka. Det här är det största  systemet som alltid går bra. Vi har vunnit stort förut, men nu small det riktigt stort, man förstår det inte. Telefonen ringer och det är ofattbart och omtumlade.

Hur var stämningen inför sista loppet?

– Vi jobbade in Erik Adielsson i sista loppet, vi hade koll på läget när BBS hade vunnit. Vi skrek som vildar och hade segerdans efteråt, det var jäkligt häftigt, nu har vi delat på en whiskyflaska så nu blir det vild segerfest, det är otroligt.

Vad händer nu i kväll?

– Nu ska vi i väg på middag, de lovade att ha öppet så länge som vi ville. Det blir verkligen en fest, det har varit en fantastisk afton, säger Lars Johansson, som driverTorsbyjouren, till Trav365.