Tennisstjärnans succé – spelade in 2,3 milj

TRAV

Tennisproffset Magnus Larsson frälste sina travkunder.

I hans butik får 25 personer dela på 2,3 miljoner kronor.

– Nu blir det kalas, säger Per Welin som också är delägare i butiken i Växjö dit storvinsten gick.

Foto: HANS RUNESSON
Magnus Larsson utanför sin butik där 25 spelare fick dela på 2,3 miljoner kronor.

5-4-6-1-5-4-5.

Har du den V75-raden?

Då har du blivit miljonär på V75.

Under lördagen lämnades det in 1,1 miljoner V75-system, och enbart 17,66 av dessa lyckades med bedriften att få sju rätt. Sju ATG-ombud runt om i Sverige hade spelare som vann stort, och mest vann man i butiken Mmp i Växjö där 25 andelsspelare fick dela på 2,3 miljoner kronor.

Före detta tennisproffset Magnus Larsson är en av tre delägare i butiken, där varje andel kostade 500 kronor och efter V75-7 var en andel värd nästan 100 000 kronor. Larsson gjorde systemet – och efter storvinsten var det stor glädje i butiken.

– Vi tryckte dit den i dag, det var mycket gott! Magnus Larsson gjorde systemet, så han ska ha all heder och det satt klockrent. Vi spikade bara Nimbus C.D., det var en halvrolig spik som vann enkelt, säger Per Welin som är delägare i butiken.

Hur ska ni fira detta?

– Nu blir det lite kalas i kväll. Några kunder har ringt och vi ska hitta på något.

Har ni vunnit stort förr?

– Hans G Lindskog har gjort reportage hos oss tidigare faktiskt, men det har varit tungt på sista tiden men nu släppte det på allvar. Vi har varit nära väldigt många gånger, men nu satt den perfekt, säger Welin.

Harry Boy fick sju rätt

Förutom de sju ATG-ombuden som hade sju rätt så vann en Harry Boy-spelare, och sedan var två vinnande system inlämnade i USA. På atg.se hade sex system med alla rätt lämnats in.