Experternas guide mot V86-miljoner

Foto: Kanal75
Experterna Lars Erlandsson, Patrik Fernlund och Patric Skoglund går igenom onsdagens V86-omgång på Solvalla
TRAV

V86 på Sveriges huvudstadsbana Solvalla i kväll.

Här är en enkät med tre tipsprofiler i jakten på åtta rätt och miljonerna.

De avslöjar sin bästa spik, sitt bästa drag, och en favorit som är i fara.

Foto: Kanal75
Samtliga tre experter har Daniel Redéns Daley Lovin som bästa drag i kvällens V86-omgång

Patric Skoglund, tv-expert.

Vem är bästa spiken?

– 5 Order to Fly (V86-3), jag tyckte han gick bra senast som trea även om han var långt bakom Cool Keeper och Screen Height och det är enklare motstånd nu. Det är en häst jag gillar sedan tidigare, och jag tror han löser den här uppgiften.

Vem är bästa draget?

– 4 Daley Lovin (V86-5), han var kusligt bra senast och han är bra i jobb efter det, vet jag. På intrycket senast och på den kapacitet som han visat tidigare så måste han ha jättebra chans att slå favoriten Nuncio.

En favorit i fara?

– Jag måste ändå säga 4 Rocky Race (V86-2), jag tycker 8 Västerbo Highflyer borde vara favorit i det loppet. Även om Rocky Race kommer till ledningen och bestämma så tycker jag ändå att Västerbo Highflyer borde vara mer streckad än denne.

Patrik Fernlund, V86-experten på Twitter

Vem är bästa spiken?

– 5 Order to Fly (V86-3) har lopp i kroppen nu och ställs mot lämpligt motstånd. Det handlar om en stark häst som jag tror krossar motståndet.

Vem är bästa draget?

– 4 Daley Lovin (V86-5) tror jag springer en 10-tid från spets i kväll, då kan han absolut utmana Stefan Melanders superhäst Nuncio.

En favorit i fara?

– 6 Metallic Beat (V86-1), det här är ett oerhört svårt lopp och jag streckar troligen väldigt många. Han är bara en av flera.

Lars Erlandsson, tippar trav på travmederland.se och jobbar med reduceringsverktyget Pinracer

Vem är bästa spiken?

– 3 Britelite Am (V86-6) har visat fin form på slutet då hon matchats mot kulltoppen. Hon har tagit karriärens enda seger från ledningen och då hon går ner i klass i kväll tror jag att spets- och vinstchansen ska vara god.

Vem är bästa draget?

– 4 Daley Lovin (V86-5) har haft en härlig utvecklingskurva och skaffat sig hårdhet mot eliten på slutet. Nu har han fått ett smaskigt utgångsläge bakom bilen och blir det inget toksvar invändigt blir han en svår nöt att knäcka i ledningen, trots att världsstjärnan Nuncio står för motståndet.

En favorit i fara?

– 10 Scellino Luis (V86-7) tog en komfortabel spetsseger senast i Extra V75 på Axevalla, men nu möter han klart tuffare motstånd från ett knepigt bakspår och det måste klaffa en hel del om det ska bli seger igen.