Experternas guide mot miljonvinsten

Foto: Kanal75
Order to Fly, Patrik Fernlund och Kristian Huselius
TRAV

Jackpott på V86 från Solvalla i kväll. En ensam vinnare kan ta hem tio miljoner kronor.

V86-experten Patrik Fernlund och tipsprofilen och tv-experten Kristian Huselius bjuder på sina tips till kvällen.

De avslöjar omgångens bästa spik, omgångens bästa drag, och omgångens avslag.

Patrik Fernlund, twittrar som V86-experten

Vem är omgångens bästa spik?

– 13 Elma Lane (V86-1) och 9 Order to Fly (V86-7), de är bägge favoriter men jag tror båda har toppchans att vinna och jag kommer spika dessa två.

Vem är omgångens bästa drag?

– 14 Stricker (V86-8) och 9 Ski to the Max (V86-4). Stricker är en häst som jag gillar, han kom inte in i loppet senast men nu är det bättre distans och den känns jätteintressant. Ski to the Max borde snart få vinna på svensk mark, och jag tror det kan bli passande hård körning i hennes lopp.

Vem är omgångens avslag?

– 11 Ryan Kronos (V86-8) tror jag det kan strula för från springspår på tillägg, och han känns bara som en i mängden. Ska streckas, men det är ingen spik.

Kristian Huselius, före detta hockeystjärna och nu känd tipsprofil och travexpert i tv

Vem är omgångens bästa spik?

– 9 Order to Fly (V86-7), den är på väg uppåt i form och vann lätt senast. Han är riktigt tuff och rejäl, och det känns som en bra spik.

Vem är omgångens bästa drag?

– 3 Mountain Cleaver (V86-1). Jag har varit inne i lopparkivet och kollat på henne och hon verkar stark och rejäl och jag tycker det känns jätteintressant med Björn Goop på henne. 13 Elma Lane vet jag är en kanon, men den är så stor favorit och får Mountain Cleaver ledningen kan det bli jobbigt för Elma Lane.

Vem är omgångens avslag?

– 3 Be Spontaneous (V86-2), den känns som 1 Milton Sigel kommer hålla ledningen och då kan det bli tufft lopp utvändigt för favoriten. (Be Spontaneous har nu blivit struken)