Huselius bästa tips inför V75-jackpott

Foto: Kanal75
Kristian Huselius bjuder på sina bästa tips inför V75-jackpotten på Åby
TRAV

TV4-experten och före detta ishockeystjärnan Kristian Huselius gjorde dundersuccé på V86 från Solvalla i onsdags.

Han tipsade Aftonbladets läsare om en spik och ett drag till omgången – använde spelidéerna själv och vann över sju miljoner kronor.

Inför lördagens jackpottomgång på V75 från Åbytravet , där en ensam vinnare kan ta hem 40 miljoner kronor, bjuder han återigen på sina bästa tips.

– Jag tycker det ser upplagt ut för 5 B.B.S.Sugarlight, säger Kristian Huselius till Trav365.

När krutröken hade lagt sig efter onsdagens V86-omgång från Solvalla var det endast tio system som hade överlevt de åtta loppen.

Utdelningen för åtta rätt blev drygt en miljon kronor.

Under onsdagskvällen avslöjade TV4-experten och den före detta ishockeystjärnan Kristian Huselius på Twitter att fem av de tio rätta systemen tillhörde honom.

En stund senare visade ”Husse” en ny vinstkupong – och totalt vann han en bra bit över sju miljoner kronor.

– Det är helt jäkla overkligt, sa han till Trav365 kort efter miljonsuccén.

Huselius som inför onsdagens miljonsuccé bjöd Aftonbladets läsare på spelidéer som han själv använde när han tog hem storvinsten.

Nu är det dags igen.

Inför lördagens V75-omgång på Åby, där 40 miljoner kronor väntar en ensam vinnare, avslöjar Huselius sina bästa tips.

”Känns jätteintressant”

– Det är en kul omgång med V75-finaler på Åby med bra hästar, och det ska också bli fint väder. En rolig omgång med härlig sport. Sedan är det väl inte en optimal spelmässig omgång, det är två lopp med endast åtta hästar och inget lopp med 15 hästar och det gör det väl lite lättare för folk. Men, det är aldrig lätt med open stretch som finns på Åby och V75-finaler, även om jag är lite kluven vad det blir för omgång rent spelmässigt om jag ska vara ärlig, säger Kristian Huselius till Trav365.

Vad har du för drag?

– Jag tror 5 B.B.S.Sugarlight (V75-5) vinner det andra försöket i Åby Stora Pris, det känns som upplagt för honom i det loppet. Sedan tycker jag att 1 M.T.Jordan (V75-2) känns jätteintressant, den blir inte så spelad som den ska på senaste prestationen. Nu blir det optimal utrustning, bra läge, och kusken Magnus Jakobsson kan välja taktik härifrån.

”Vi var ute en sväng”

Vad har du för drag om man vill åt miljonerna?

– Jag tycker att 4 Errol Boko (V75-3) har sett fantastiskt fin ut på slutet, och jag är inte främmande för att han kan slå den stora favoriten 2 Global Patriot. Även 11 Venkatesh (V75-4) tycker jag är intressant, det loppet har många otroligt fina hästar och jag tror det blir körning här. 10 Montdore tror jag kommer vara bra och dra fram Venkatesh, som det kan bli perfekt kört för den här gången.

Hur firade du miljonsuccén i onsdag?

– Vi var ute en sväng, garvade och tog några glas gott att dricka. Man får fira det på ett annat sätt lite längre fram, säger Kristian Huselius.