Experterna guidar dig i miljonjakten

Foto: Kanal75
Matteus Lillieborg, Anders Malmrot och Kristian Huselius
TRAV

Extra V75 från Jägersro i kväll med uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet.

Tv-profilerna Kristian Huselius, Anders Malmrot och Matteus Lillieborg avslöjar sina bästa tips i miljonjakten.

De tre experterna bjuder på bästa spiken, bästa draget, och en favorit i fara.

Foto: Kanal75
12 Orion Tilly (V75-4) är både Anders Malmrot och Kristian Huselius drag på V75 i kväll

Kristian Huselius, före detta hockeystjärna och nu mer känd tipsprofil och tv-expert

Vem är bästa spiken?

– 9 Emmett Brown (V75-3), jag tycker att han har sett fin ut och svarat för rejäla avslutningar på slutet. Han kommer sitta bra på det direkt som jag läser loppet, och jag tror att han är bäst här.

Vem är bästa draget?

– 12 Orion Tilly (V75-4), han flög fram senast i en strålande debut för Peter Untersteiner. Tråkigt utgångsläge i kväll, men han känns spännande och är en rolig skräll.

En favorit i fara?

– 10 Sorbet (V75-2), även om jag tycker att det är en jättebra häst som är stark och rejäl. Jag tycker dock inte att den är lika säker bakifrån, och det här är ett öppet lopp.

Anders Malmrot, tv-expert, känd tipsprofil och arbetar till vardags på Travtjänsten

Vem är bästa spiken?

– 10 Sorbet (V75-2) gick starkt senast trots opassande underlag, och jag tycker det här är ett lämpligt försökslopp åt honom och jag tror Erik Adielsson fixar detta.

Vem är bästa draget?

– 12 Orion Tilly (V75-4) såg helläcker ut i debuten för Peter Untersteiner senast. Kan blåsa ner allt i kväll.

En favorit i fara?

– 4 Flex Lane (V75-4) är jag frågandes till, även om det är en bra häst. Björn Goop tänker dock köra 2 Furios Francis i ledningen och det komplicerar det hela för Flex Lanes del.

Matteus Lillieborg, reporter i TV4 och Kanal12 samt expert i ATG-live

Vem är bästa spiken?

– 5 Al Dente (V75-1), även om det kanske känns tråkigt. Men, han måste ha jättechans på ledningen och sedan vinner han bara det här loppet. Jag tycker det är ett lämpligt försök åt honom.

Vem är bästa draget?

– 11 Carabinieri (V75-6) tror jag inte är speciellt mycket sämre än 9 Cash Gamble, och det skiljer väldigt mycket i streckprocent dessa två emellan. Har Cash Gamble en något sämre dag så kan Carabinieri absolut vinna. Carabinieri blev lite het senast, men kan han gå med i ryggar här så kan det bli riktigt bra.

En favorit i fara?

– 10 Nancy America (V75-5), hon har bakspår i kväll och det är inte helt givet att hon kommer till ordentligt i loppet och då kan det bli jobbigt på en snabb bana. Jag vet att Flemming håller henne högt och att hon är bra, men hon kan tvingas till grovjobbet på egen hand i kväll och då kan det bli tufft att vinna.

ARTIKELN HANDLAR OM