”Jag vill verkligen varna för honom”

Foto: Kanal75/ALN
Aziz Zavosh blev bäst av alla ATG-ombud i Sverige på V75 i lördags, nu bjuder han på sina bästa V75-tips till lördagens omgång på Bergsåker. Han varnar bland annat för jätteskrällarna Exclusive Zon och Ringostarr Treb
TRAV

Han spelade in 833 000 kronor på V75 och blev bäst av alla på V75 förra lördagen.

Nu satsar Aziz Zavosh på repris och bjuder på sina bästa tips till V75-omgången på Bergsåker.

– Jag vill verkligen varna för Ringostarr Treb, säger Aziz Zavosh till Trav365.

Det blev en svårfunnen V75-rad från Gävle förra lördagen.

Jätteskrällen Royal Blessed såg till att utdelningen för sju rätt blev hela 439 292 kronor.

Mest av alla ATG-ombud i landet vann Kvartersjouren i Järfälla.

Ägaren Aziz Zavosh var själv hjärnan bakom systemet och spelade in 833 000 kronor till 15 kunder i butiken.

Varje kund hade betalat 280 kronor för att få vara med – och fick drygt 55 000 kronor tillbaka.

Inför lördagens V75-omgång på Bergsåker bjuder Aziz på sina bästa tips.

Varnar för tvåprocentare

– 6 Månprinsen A.M. (V75-3) är givetvis omgångens bästa spik, den blir omgångens största favorit men det är inte så mycket att göra åt utan bara att gilla läget, säger Aziz Zavosh till Trav365.

Då Månprinsen A.M. är jättestor favorit i omgången har Aziz Zavosh letat fram ett par skrällar som ska se till att V75-utdelningen skjuter i höjden. En av dessa skrällar kommer i storloppet Sundsvall Open Trot.

– Jag vill verkligen varna för 4 Ringostarr Treb (V75-7), han är bra den här hästen och jag tycker han är underskattad. Sedan vill jag också varna för 1 Exclusive Zon (V75-4), hon är på tok för lite spelad den här gången och för den fräcka spelaren kan det faktiskt vara en spik.

Ringostarr Treb är strax efter lunch under fredagen spelad till två procent, och Exclusive Zon även den är spelad till två procent.

”Full fart hela veckan”

I lördags, när Aziz blev bäst bland alla ATG-ombud i landet på V75, spikade han Princess Face med Adrian Kolgjini och Dominator med Björn Goop. Veckan efter jättevinsten har varit omtumlande.

– Det har varit full fart hela veckan och det är många kunder som redan bokat en V75-andel till lördagen. Vi satte en V75:a även för några veckor sedan och det har gått bra för oss, vi har ökat vår omsättning med 18 procent i år och det är resultatet av tufft jobb.

Känner du press på dig den här veckan, med tanke på förra veckans succé?

– Nej, det gör jag inte. Jag går alltid min egen väg och jag kommer spela precis som jag brukar spela, säger Aziz Zavosh.