Sadri har spelat in 25 miljoner kr

TRAV

Sadri Shabani och Kungs Frukt i Trollhättan har slagit till igen.

Under onsdagen vann de 600 000 kronor på V86 – och nu har de spelat in 25 miljoner kronor under 2015.

– Det är det bästa året vi någonsin haft, säger Sadri Shabani till Trav365.

Kungs Frukt i Trollhättan är spelbutiken som år efter år syns frekvent i ATG:s vinstlistor.

I november tidigare i år tog de storslam på ATG-galan med två tunga titlar, Årets Största Ombud och Årets Andels-ombud.

När krutröken hade lagt sig efter onsdagens V86-tävlingar var spelbutiken en storvinnare, igen.

Nu har de passerat 25 miljoner kronor i inspelade pengar under 2015 – vilket är rekord för den framgångsrika butiken.

För Trav365 berättar ägaren och hjärnan bakom travsystemen, Sadri Shabani, om det hårda och tuffa jobbet som ligger bakom framgångarna.

”Orkar inte tjata”

– Det är sjukt alltså, att hålla den här nivån som vi har gjort i tre år i rad nu. Man kan få någon lyckträff då och då, men att kunna leverera på en jämn och hög nivå, det är man så klart väldigt glad över, säger Sadri Shabani till Trav365.

Vad säger kunderna om den höga nivå som ni hållit de senaste åren?

– Man orkar liksom inte så och tjata på folk, att inser ni hur bra jag är, det är inte riktigt min stil. Men, man hoppas så klart att de inser att de spelar i Sveriges största butik, det är lätt att glömma när man spelar i Trollhättan. När vinsterna trillar in tätt så är det lätt att man blir fartblind och nästan tar vinsterna för givet, och jag tror inte att alla inser hur mycket jobb som verkligen ligger bakom.

Kan du berätta lite?

– Jag har jobbat med det här i flera år, alla dagar i veckan, med sena kvällar och tidiga morgnar och man har offrat mycket, för att jag ska vara där jag är i dag. Man kan omöjligt vinna hela tiden, men jag har sagt att vi år efter år ska vara bland de bästa i landet och jag har valt att jobba långsiktigt med det här.

”Håller avstånd”

Hur är din relation till dina kunder, är det en familjekänsla eller håller du avstånd. Om du förstår min fråga?

– Ja, absolut. De flesta kunder håller jag avstånd ifrån, sedan har jag givetvis min stamkundsgrupp och det är som en familjekänsla. Men, de flesta är bara inne och köper en andel och sedan åker de hem igen.

Berätta om vinsten på V86 under onsdagen.

– Det var kanon. Det blev väl inga jättesummor per andel, men runt 230 stycken kunder får dela på cirka 2 700 kronor var och det är kul att kunna dela ut pengar till så många.

Vad spikade du?

– Vi satte tre V86-system och spikade på två av dem Secret Lane och Al´s Winnermede. På det största V86-systemet hade vi stor potential där vi bland annat hade med skrällen Pacificator som såg segerfarlig ut runt slutsvängen, men då hade inte alla system gått in så det blev bra ändå, säger Sadri Shabani.