Trav365:s guide mot 46 miljoner

1 av 2 | Foto: ALN
Tohio Gilbak är en av de potentiella skrällar som kan visa vägen mot 46 miljoner kronor
TRAV

V75 med jackpott från Halmstad på lördag.

Här är Trav365:s guide mot 46 miljoner kronor.

– En mycket spännande omgång, säger Trav365:s Christoffer Wickman.

V75-1:

Vår vinnare: 9 Bergshults Leffe

Miljondraget: 1 Pioneer F.H.

Kommentar: – Ett väldigt öppet lopp, ett av V75-omgångens mest öppnaste, och det kan bli skräll direkt i V75-inledningen. Favoriten 3 West Wing känns bara som en av flera, för där luktar det tung resa lång väg. Bergshults Leffe har det utgångsläge som han ska ha, och med rygg på startsnabbe October Kronos bör han sitta bra på det. Miljondraget är Pioneer F.H. som kan få loppet härifrån och han gillas.

V75-2:

Vår vinnare: 11 Steady Brodda

Miljondraget: 4 Smaragd

Kommentar: Favoriten Steady Brodda får ändå tipset, hon har gjort allting rätt på slutet och körs av en duktig kusk och löser det sig någorlunda har hon vettig segerchans. Bakom Steady Brodda är dock loppet vidöppet, och en sådan som Smaragd får inte nonchaleras. Vi värderar Jan Hansen högt i dessa typ av Lärlingslopp. Wiclet Hanover är en häst som gillas, men där väntar vi in sommaren med barfota och bike.

V75-3:

Vår vinnare: 3 Fleetfoot Hanover

Miljondraget: 1 Jetset

Kommentar: Peter Untersteiner bör tidigt braka till ledningen med 3 Feetfoot Hanover och sedan blir hon mycket, mycket svårslagen. Hon har inte startat på ett tag inför detta, men Untersteiner har siktat på det här loppet med henne och det här är vad vi kallar en skräddarsydd uppgift. För de som letar gardering och miljondrag så vill vi puffa för stallkompisen 1 Jetset som kan få optimal smygresa och lucka till slut.

V75-4:

Vår vinnare: 10 Tohio Gilbak

Miljondraget: 1 Julio Cesar

Kommentar: Lutfi Kolgjinis 3 Qahar Q.C. vinner högst troligtvis loppet felfri, men som jättefavorit går det helt enkelt bara inte att gå på honom. ”Ludde” själv är osäker, och sex galopper av sju möjliga med volt talar sitt tydliga språk. Vi vill lyfta fram 10 Tohio Gilbak som var rejäl från dödens senast och som nu får Björn Goop upp, samt 1 Julio Cesar som vi faktiskt håller rätt högt.

Dan Widegren om 10 Tohio Gilbak:

Han känns bra hästen och allting har klaffat fram till start. Givetvis är det mycket som ska klaffa för att han ska kunna vinna och det krävs väl också att Kolgjinis häst gör bort sig. Min häst känns dock i varje fall som sagt fin, och vi har gjort det vi kan och är nöjda med allting. Jag tror på en bra insats och det blir halvstängt/norskt huvudlag för första gången, jag provade det i tisdags och det gav den effekt som jag önskade, säger Dan Widegren till Trav365.

V75-5:

Vår vinnare: 1 Dolce Vici

Miljondraget: 5 Wollafur

Kommentar: Vi förstår ingenting av de låga spelprocenten på 1 Dolce Vici, redan i söndags när startlistorna kom jublades det på kontoret och de låga spelprocenten – det är bara för oss att tacka och ta emot. Vi gillar Dolce Vici skarpt och tror att han håller ut sina konkurrenter från start, och i ledningen vinner han väl? Wollafur får Örjan Kihlström upp i sulkyn den här gången, det är tokdraget.

Jonny Mårtensson om 1 Dolce Vici:

Han är i väldigt bra ordning för dagen och det här ser intressant ut. Han är faktiskt inte så tokig från start om man laddar med honom, och det är lite läge för det nu. Jag tror han vinner om han tar ledningen, säger Jonny Mårtensson till Trav365.

V75-6:

Vår vinnare: 10 Dizzy River

Miljondraget: 9 Barthold K.

Kommentar: Vi har respekt för 7 Springover om denne skulle nå ledningen, därifrån har han vass statistik och det är också en häst som är på väg uppåt och som alltid lovat väldigt mycket. Men, stämmer det bara någorlunda så tror vi ändå att favoriten 10 Dizzy River blir tuff att stå emot. Johan låter konfident och den dryga distansen talar till hans fördel då han är stark. Jättesusaren är 9 Barthold K. som faktiskt gick riktigt, riktigt bra senast, även om det är tuffare nu.

V75-7:

Vår vinnare: 5 Stricker

Miljondraget: 9 Tango Vang

Kommentar: Jättefavoriten 7 Michelangelo Ås har vi inte alls någon känsla för, visst kan han vinna igen men som jättefavorit bara måste han fällas. Michelangelo Ås har kommit upp i klass och riskerar dessutom en tung inledning härifrån. Vi har feeling för att Stricker med jänkarvagn och norskt huvudlag kan sno åt sig tidig ledning här, och då blir han inte lätt att plocka ner. Björn Goop bakom 9 Tango Vang är dock helintressant, och även honom vill vi lyfta fram.

Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM