”Hon dyker upp när man minst anar det”

Butikschefen Emelie Mårtén tippar V75 till hemmabanan: ”Det är en skräll”

1 av 2 | Foto: Privat
Emelie Mårtén hos ICA Supermarket Matmästaren i Östersund.
TRAV

Spelbutikschefen Emelie Mårtén och deras kund ”Kurre” drog in 2,5 miljoner kronor på V75 på en månad.

På lördag går de mot V75-miljonerna på hemmabanan Östersund.

– Royal Fighter är en skräll. Jennifer Tillman brukar kunna dyka upp när man minst anar det, säger hon.

Emelie Mårtén hos Matmästaren i Östersund och deras stamkund ”Kurre” hade några fantastiska veckor i slutet av 2015 då de spelade in sammanlagt 2,5 miljoner kronor på andelarna – på bara några veckor.

– Sedan dess har det varit fullt ös och alla vill köpa andelar och prata om loppen, berättar Emelie Mårtén.

Men sedan storvinsterna, då vid årsskiftet, har de riktigt stora vinsterna uteblivit.

Men Emelie och ”Kurre” tänker se till att V75-miljonerna stannar i Östersund på lördag då travets elitserie gästar staden.

– Det har varit tryck här sedan vinsterna vid jul och nyår, folk tycker att det är extra kul att komma in i butiken nu när det är V75 i stan. De vill gärna se hur vi har tänkt och få den sista informationen. Man märker verkligen att det är V75 på hemmaplan. Det vore himla kul att sätta V75:an nu när det är Östersund.

– Det är en bra hästar och kuskar som är här. Inför helgen ska man gå både på expert-råd och magkänsla. Jag brukar läsa mig till när det handlar om spikarna. Annars går jag ofta på vilka som kör hästarna och struntar lite i vad det står om dem. Det går ju hyfsat. Vi har haft fem och sex rätt sedan de här vinsterna vid jul och nyår.

Vilken är bästa spiken?

– Jag har en spik, Valentino Strix i V75-5. Sedan vågade jag inte ta någon mer spik. Vart man än läser tror alla på den. Alla pratar om den, så den är självklar. Han som gör det andra systemet hos oss tror mycket på 10 Solör Stegg i V75-2.

Lördagens stora höjdpunkt är Jämtlands Stora Pris med 700 000 kronor till vinnaren av storloppet. Där tror Emelie att det skulle kunna skrälla.

– Jag vill varna för 6 Royal Fighter och Jennifer Tillman i V75-6. Det är en skräll, Jennifer Tillman brukar kunna dyka upp när man minst anar det, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

V75