Fräcka kuppen – värvar experten

LHC storsatsar för att vinna SHL Challenge

Foto: Bildbyrån
LHC värvar in experten för att vinna SHL Challenge
TRAV

SHL Challenge är tillbaka.

Tävlingen där landets främsta hockeyklubbar slåss om vilka som är bäst – på trav.

Nu storsatsar Linköping på att vinna tävlingen.

– Det stämmer, i år har vi lyckats värva Carl Wangle som expert åt oss. Han kommer vara hjärnan bakom flera system, säger Harald Björk, marknadssäljare hos LHC.

Foto: Sportbladet
Experten Carl Wangle

Det är inte bara på ishockeyrinkarna som SHL-lagen numer gör upp. 

Med start under lördagen inleds SHL Challenge – tävlingen där Sveriges bästa hockeyklubbar gör upp i en prestigefylld tävling om vilket lag som är bäst – på att tippa trav.

I år storsatsar LHC på att ta hem titeln.

För att öka trycket på deras andelsspel och höja kunskapsnivån i laget så har de värvat Trav365:s expert Carl Wangle.

– Det är jättekul att vi kunnat värva honom till vårt lag, han är riktigt skarp i sina analyser och vi har tidigare sett att han spelat in riktigt stora pengar. Vi har även Niklas ”Pajen” Persson och Jonas Junland i laget som är väl insatta och har stort intresse för travsporten och är också hästägare. Så vi är riktigt laddade inför det här, säger Harald Björk i LHC.

”Fräcka drag…”

Varje omgång ska Wangle göra ett exklusivt travsystem som LHC kan tillgodoräkna sig. Den här veckan ska han göra det tillsammans med norgebröderna Mathis och Ken André Olimb, som båda är två nyckelspelare i LHC.

– Det stämmer, LHC tog kontakt med mig för några veckor sedan och ställde frågan. Eftersom jag känner några i organisationen väl så var valet givet. Det ska bli riktigt roligt att hjälpa LHC till segern, och som alltid kommer jag gå för de stora pengarna med fräcka drag. Samtidigt är det antal rätt också som räknas, så man får både vara fräck och logisk i spelandet. Jag hoppas att alla fans till både LHC och andra personer tar chansen att vinna lite pengar, säger Wangle.

”Bästa spiken”

På lördag avgörs V75-omgången i Norge på Bjerkes travbana. Experten Carl Wangle avslöjar bästa spiken i omgången som han tror bara vinner.

– Tripolini VP och Jeppe Juel måste vara halvvägs i mål redan. Jag ser inte hur hästen ska förlora det här loppet. Visserligen möter han Fossens Bonus som är jättefin, men där aviseras passivt upplägg och hästen är klar för finalen på Solvalla nästa vecka. Skulle förvåna mig om Jakobsson offrar hästen inför det.

Har du något miljondrag?

– Flera hästar har folk missat helt, jag förstår ingenting. Men det avslöjas i systemet sen, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM