Experterna kliver in i handlingarna

Foto: Kanal 75
Micke Nybrink
TRAV

Premiären för V86 Tillsammans förra onsdagen blev en succé.

En som är laddad inför kvällens drabbning på spelformen är TV4-experten Micke Nybrink.

– Jag har ett par intressanta skrällar, säger han.

Under 2013 lanserade spelbolaget ATG Tillsammans-sajten för spelformen V75.

Länge var det efterfrågat om att införa V86 Tillsammans.

Förra onsdagen hade så V86 Tillsammans premiär – en premiär som kan beskrivas med ett ord: succé.

V86-omsättningen skrevs till knappt 25 miljoner kronor och de fem mest framgångsrika Tillsammans-bolagen förra onsdagen vann över 4,1 miljoner kronor.

Under onsdagskvällen är det dags för en ny V86-omgång och då kliver tre tipsexperter in i handlingarna.

Anders Malmrot, Fredrik C Widman och Micke Nybrink bildar ett expertlag vid namn Storhjärnan – där varje expert gör ett Tillsammans-system till V86 på 20 000 rader.

”Inte för aggressiv”

– Tillsammans för V86 passar väldigt bra, man har väntat på varför man inte kunnat köra V86 Tillsammans, jag tycker det känns mer nödvändigt än V75, säger Micke Nybrink till Trav365 och fortsätter:

– Det är åtta lopp och man behöver verkligen vara några stycken, spelformen är som gjord för Tillsammans, tycker jag.

Vad har du för tankar inför kvällen?

– Jag tror att man rent allmänt inte ska vara för aggressiv när man spelar V86, man får tagga ner sig lite och bara försöka hitta de åtta vinnarna. Det är klart man ska leta skrällar och vara kritisk mot favoriter som vanligt, men man behöver inte ta i så man spricker. Man har sett vecka efter vecka att utdelningen kan sticka iväg, utan allt för många skrällar.

Tipsen

Vad har du för tips till i kväll?

– Först och främst så vill jag säga att ingenting är hugget i sten, mycket kan hända inför i kväll. Men, jag gillar 4 Global Trustful (V86-4) och den tycker jag man ska passa, sedan tyckte jag att 2 Face Ribb (V86-5) gick jättebra senast på V75 efter galopp och dessa två är väl mina skrällar i kväll, säger Micke Nybrink och fortsätter:

– Spikarna, där har jag inte riktigt bestämt mig ännu, jag väljer mellan 10 Tudor Kronos (V86-7), 3 Furious Francis (V86-6) och 1 Roses Glory (V86-1) just nu, och vi får se vart det landar. Det kommer inte bli några krångliga spikar i varje fall, inga 10-oddsare.

ARTIKELN HANDLAR OM