”Kommer aldrig gå ut offentligt igen”

Foto: Kanal75
Jens Glud Hansen med frun Jeanette Hansen.
TRAV

Jens Glud Hansen tog hela Grand Slam-potten i söndags och vann tio miljoner kronor.

Veckan som varit har varit kaotisk.

– Jag kommer aldrig någonsin mer gå ut offentligt om att jag vunnit, säger han till Trav365.

Det var efter söndagens V64-tävlingar från Boden som det stod klart att det blivit Grand Slam på V64 för andra gången någonsin.

Grand Slam innebär en ensam vinnare på V64 som får tio miljoner kronor.

Bakom det vinnande systemet stod danske proffsspelaren Jens Glud Hansen, som tillsammans med sin fru Jeanette Hansen äger 40 hästar.

När det blev offentligt att det var Jens Glud Hansen som spelat in tio miljoner kronor ”tog det fart”.

För Trav365 berättar Jens Glud Hansen om den kaotiska veckan som varit, samtidigt bjuder han på sina bästa tips till lördagens V75-tävlingar på Jägersro – där Jens Glud Hansen och frun Jeanette har tre hästar till start.

”Hålla det för mig själv”

– Veckan som varit har kort och gott varit kaotisk, och jag kommer aldrig någonsin igen gå ut offentligt och slå upp det på samma vis om jag vinner tio miljoner kronor igen, säger Jens Glud Hansen till Trav365 och fortsätter:

– När vi publicerade det här i Danmark så var det för att jag var kompis med redaktören, som tyckte att vi skulle gå ut med det för att det var en sådan stor vinst. Men som sagt, det kommer aldrig ske igen.

Har det varit mycket telefon i veckan?

– Så mycket telefon, så mycket skriverier, och så mycket folk som hört av sig. Normalt håller jag mina vinster för mig själv, och skulle jag vinna någon mer gång framöver så lär jag hålla det för mig själv.

Jens Glud Hansen är professionell spelare, men framöver kommer han dra ner på spelandet och syssla med andra grejer.

– Vi kommer göra annat framöver, och på så vis kom den här spelvinsten perfekt, den passade perfekt i förhållande till det. Men, det blev helt enkelt för mycket uppståndelse efter i söndags.

På lördag avgörs V75-tävlingarna på Jägersro i Malmö, Jens Glud Hansen bjuder på sina bästa tips.

– Vår egna 2 Aron the Baron (V75-6) är bästa spiken, och bästa dragen är 8 Basic Instinct (V75-1) och 3 Secret Mission (V75-2), säger Jens Glud Hansen.