– Det är bästa draget på V75

1 av 2 | Foto: PRIVAT
Amanda Westlund spelade in nästan en halv miljon kronor på V75.
TRAV

Amanda Westlund, 22, spelade in 440 000 kronor på V75 i lördags – och är nu på ”allas” läppar i Öckerö.

Nu bjuder hon på sina bästa tips till lördagens V75-omgång i Karlstad.

– Önas Igor är mitt bästa drag i omgången, säger hon till Trav365.

För två år sedan kunde hon ingenting om trav.

Nu är hon biten och i lördags spelade hon in 440 000 kronor på V75 till kunderna hos Henrys Kiosk på Öckerö i Göteborgs skärgård.

– Det är fantastiskt roligt. Jag satt hemma i soffan och följde loppen och var jättenervös, och när jag såg tipset gå in kom det ett glädjetjut, berättade Amanda Westlund tidigare i veckan för Trav365.

Veckan har också varit händelserik för 22-åringen – massvis med glada kunder, hejarop, och uppmärksamhet.

På lördag avgörs V75 på Färjestad i Karlstad och Amanda Westlund siktar på ny vinstsuccé.

För Trav365 bjuder hon nu på sina bästa tips.

– Det är dumt att försöka gardera 2 On Track Piraten (V75-3), precis som de flesta andra så tror jag att han är stenklar, säger Amanda Westlund till Trav365 och fortsätter:

– Bästa draget i omgången tycker jag att 2 Önas Igor (V75-1) är, jag tror den kan ta sig förbi 1 Charming Soldier och från ledningen tror jag han har bra vinstchans.

64 kunder var det i lördags som var med och delade på Amandas vinst och de fick 6 000 kronor var, det är dock inte bara de som var med och delade på vinstpengarna som uppmärksammat vinsten.

– Det har varit en väldigt rolig vecka med många glada tillrop och många som uppmärksammat det här, det är också många som läst er artikel i Aftonbladet från tidigare i veckan och det är jätteroligt, säger Amanda Westlund.