Nybrink: ”Hur ska Bergh kunna torska”

Spik på V75 Amaru Boko och Robert Bergh vid segern på Bergsåker senast. På lördag spikar Micke Nybrink hästen.
TRAV

Jag ger näthatarna en meningsfull fritid.

Mitt sätt att spela triggar nämligen fullblodsidioter.

Men sunda spiken borde ­passera.

Hur ska Bergh kunna torska i guld?

Micke Nybrink.

Vet inte vad som hänt, vad jag har gjort, men näthatet är uppe i orkanstyrka. Det är en skrämmande framtid vi går till mötes, våldtagen miljö och överbefolkning är förstås det som kommer ta livet av oss till slut. Fram till dess kan en allt mer sinnessjuk värld frodas på nätet.

Ett studiebesök i min mejl skulle göra er mörkrädda. Det är en avgrund. Människan har tappat all sans, finns inget kvar, bara en äcklig, trashig smörja som sprids likt pesten.

Nog om det – V75-finaler på Solvalla är något annat. För min del blir det inte så mycket roligare. Men jag spelar alltid för att vinna lite mer. Den som inte gillar upplägget bör sluta läsa nu – så slipper ni näthata sen.

Påminner om Barça

V75-1: Montgomery Gel har förvandlats från stark rackare som åker dit till slugger som vinner. Bra chans; Nurmos på hemma­plan är också lite som Barça i samma situation. By Air har haft problem med Solvallas underlag men jag anar att Bergh har lärt sig nu. Nothing But Class drogs bakåt senast, glöm nollan, och kan kanske smita undan i ”spiss” – om han nu körs där? Chapeau? Smyger  i ryggar och speedar som fan?

 V75-2: Trailing Edges avslutning senast var en explosion. Solvallas upplopp är alltid långt – det talar till hans fördel. Jag gillar typen, det är äkta Scarlet Knight, snygg och biffig. Uroy körs av travets egen Bode Miller, Björn Goop. Kryper ner i äggställning och kör.

 V75-3: Amaru Boko från innerspår med värsta spetshotet precis på utsidan (Baht) och det borde innebära vinst sju, åtta gånger av tio. Vilken ordning han fått på Amaru, Robert, man måste beundra honom för det.

 V75-4: Badkaret kan aldrig överskattas. Jag ser Demo spetsa och så laddar Bergh med Geisha Sund och det är, lite överraskande, hon som tar över efter 400 meter. Sen vete fasen om de fångar henne. Jag är ändå impad av Super Photogenic som ser ut som en kanon. Tre streck, spets, rygg och fjärde ytter.

Chansar med Navigator Sib

 V75-5: Stirling Allstar får ta över av What a Supergirl eller Penny of Man. Den trion måste alltså med. Beatasine är en underbar häst. Hon startar ofta och presterar nästan alltid på topp. Nu är det mesta fel, läge och distans passar illa, men som sagt, hon är alltid vass. Miss Beniss är kusligt effektiv på en kortspeed.

V75-6: Jag har väntat sedan jag såg Navigator Sib åka dit mot en smygkörd Mr Vox i V75 på Bergsåker. Tycker att Westholms häst var grym då och visste att jag skulle gå rakt ut på honom i finalen. Det känns inte ens lite krystat, bara fint. Ja, det är en chansning men det är väl hela grejen  med att spela V75? Det är inga stats­obligationer vi sysslar med.

 V75-7: V75-Mästaren (reclaim the name) är ett kul och svårt lopp av hög klass. Ponzio­pilato Stra har chansen att fronta och vinna. Mycket bra häst. O.U.Glide är sjukt stark när hon är på topp. Glöm senast, skor och helt fel bana. Jag har feeling för henne nu.

FAKTA

Micke Nybrinks tips

Helgens tips

1. 4 Navigator Sib

(Solvalla, V75-6)

Stark långspurt på V75  senast. Jag chansspikar.

2. 7 Geisha Sund

(Solvalla, V75-4)

Jättefin senast. Laddar, spetsar och vinner?

3. 14 O.U.Glide

(Solvalla, V75-7)

Ruskigt bra på slutet. Glöm senast. Kan skrälla.

Micke Nybrinks chanssystem

V75-1: 3–9–4–12–10 (res 5–2)

V75-2: 9–2–6–5–4–7–8  (res 1–3)

V75-3: 1 Amaru Boko (res 4–10)

V75-4: 7–11–2 (res 3–12)

V75-5: 7–6–1–10–14 (res 12–13)

V75-6: 4 Navigator Sib (res 10–1)

V75-7: 7–14–8 (res 4–13)

1 575 rader/787,50 kronor

ARTIKELN HANDLAR OM