Illersnabbe Rado - redo att avgöra

TRAV

Jackpot på Jägers och Kari Lähdekorpis armé tar sig över Hallandsåsen.

De kommer med dragna vapen och motståndarna duckar.

Men jag går emot och spikar Heiskanen och Stenströmer.

Och glöm inte att startbilsvingen på Jägersro är vinklad, spår sex, sju och åtta är lite bättre än vanligt, även om jag inte tycker att det är sååå stor skillnad jämfört med tidigare. Åttonde är fortfarande inget jabadabado-läge.

V75-1: King Cobra är klar favorit efter uppvisningen från dödens i lördags. Då tog han ner Lähdekorpi-tränade Profit Ås över upploppet och jag backade bandet för att se om det hade hänt på riktigt. Jodå, det stämde och effekten när Veijo Heiskanen drog den norska gasen 100 kvar var tydlig, hästen klev förbi på några steg.

Jag tycker inte att motståndet är värre nu och går ut aggressivt med spik direkt.

Förvandlingsnummer

V75-2: Favoriten General Shogun såg ut att ha många ben in i första sväng senast och från innerspår bakom bilen är fällan gillrad, jag jobbar in en galopp. Tiger Ru är ett förvandlingsnummer signerat Lähdekorpi, två raka på slutet i grym stil från ledningen och senast såg han rent oslagbar ut. Han kan vara överlägsen igen.

Även Super Booze är intressant, senast tycker jag att han var dunderfin i spets. Och Music Love Call (3 %) är miljondraget!

V75-3: Jag garderar i guld eftersom jag inte litar på formen hos varken Naglo eller Fräkke Frederik. Makhtoub Jet är jätteintressant i år medan Cold Hard Wind var läskigt stark i dödens senast.

V75-4: Svårt och skrällen ligger i luften. Klart att lille (?) First Mack Grocer (Lädret) kan vara klar men det kan också bli galopp.

Mitt drag är Monsieur Shiraz som övertygade så smått senast och som gillar springspåret, det syntes senast.

V75-5: Måla i stoloppet och glöm inte Hallo Pamela (12 %) som kan vara bästa hästen.

Förvandlingsnummer

V75-6: Här avgörs spetsstriden. Rado är snabb som en iller från springspår, det såg vi när han vann V75 på Åby i januari. Björn Goops enda uppgift är att hålla utvändige Present (Lädret) ifrån sig in i första sväng.

Sen kan man gå på muggen. Rado leder hela vägen.

V75-7: Force By Night är startsnabb och spets och slut är inget vågat tips. Men Aircraftman (Lähdekorpi) är tuff till slut och jagar ilsket. Hur kommer det sig att kanonen Dancing Kronos bara är streckad på sju procent?

Helgens tips

Micke Nybrinks V75-system

Micke Nybrink

ARTIKELN HANDLAR OM