Jag tänker vinna sällan

TRAV

Det är V64-premiär i morgon – den som missat det är antingen död, döv eller blind.

Vinn oftare, är tanken från spelarrangören.

Äh, man eller mus, säger jag.

Själv kommer jag att spela för att vinna sällan.

I novembermörkret väljer ATG att ösa på för fullt, listigt som attan, nu har vi inget annat att göra än att spela och drömma om en säck pengar, lagom till julruschen.

Det skulle behövas, 2005 ska ju barnen ha julklappar som man kan flyga till mars med. Datorspel som kostar 600 spänn och 100 kronor i månaden för nåt idiotiskt abonnemang. Eller en bedrövlig 3G-mobil som det inte går att ringa med. När jag var liten lekte vi med kottar, rotade i containrar, slogs med rinnande näsor i skogen och spelade fotboll med isklumpar på vintern.

Förlåt, jag är bara lite allmänt frustrerad, som trött och ständigt black pappa till tre.

Jag ska spela V6

V64 var det, vinna pengar. I morgon är det alltså dags att börja vinna oftare på Solvalla. Man behöver ju bara ha fyra rätt. Det brukar jag ha, ofta. Ändå kommer jag inte att spela för att hämta ut stup i kvarten. Tvärtom, jag tycker att V64 ska spelas som V6, det har man nämligen chansen att göra och det är inget annat än suveränt. Jag har längtat hit länge.

Om man väljer att kryssa (strecka/klicka?) i en speciell ruta deltar man nämligen enbart i sexrättspotten och de få gånger lyckan ler och kuskarna kör som folk blir det 2,5 gånger utdelningen på sex rätt.

För mig är valet givet. Jag spelar inte V64 för att vinna ofta, utan mycket, låt vara sällan.

Förmodar att de flesta seriösa spelare och alla stora bolag kommer att välja V6-alternativet.

V7 skulle vara perfekt

När ATG märker att V6 gillas av oss riktiga spelare – V64 vänder ju sig i första hand till Harry Boy och andra fegisar – hoppas jag att vi ges chansen att göra samma sak på V75.

Kan inte säga att jag alltid skulle spela V7, men att ha det alternativet vore fint. Ibland är det läge, kanske när det är lätt på förhand – eller när det är jackpot såklart.

Och så är det ju V65-premiär på torsdag. V5 på DD-banan blir V65. Samma sak där antar jag, vi ska vinna oftare än på gamla V5, pengarna ska snurra några varv extra.

Vore det inte himla trevligt om vi kunde spela V6 där också?

ARTIKELN HANDLAR OM