Superstjärnorna bekräftar: Är ett par

”Antar att det inte var en sådan välbevarad hemlighet”

1 av 15 | Foto: TT
Lindsey Vonn meddelade förra veckan att hon och Tiger Woods har gjort slut.
SPORTBLADET

Det har ryktats en längre tid.

Nu avslöjar Lindsey Vonn, 28, och Tiger Woods, 37, att de är ett par.

– Jag antar att det inte var en sådan välbevarad hemlighet, säger alpinstjärnan.

I slutet av januari startade ryktena om att alpinstjärnan Lindsey Vonn och golfesset Tiger Woods skulle ha en romans. I februari kom nya uppgifter som gav spekulationerna mer substans. Nu bekräftar Vonn själv romansen.

”Jag antar att det inte var en sådan välbevarad hemlighet men ja, jag dejtar Tiger Woods”, skriver hon på sin Facebooksida och fortsätter: ”Vår relation har utvecklas från vänskap till något mer under de senaste månaderna och det har gjort mig väldigt glad. Jag planerar inte att prata mer om det här eftersom jag vill behålla den delen av mitt liv mellan oss, min familj och närmsta vänner. Tack för att ni förstår och för ett fortsatta stöd”.

Vonn skild i januari

Även Woods bekräftar nyheten på sin Facebook.

”Lindsey och jag har varit vänner ett tag, men under de senaste månaderna har vi kommit väldigt nära och dejtar nu. Vi tackar för er stöd och för att ni respekterar vårt privatliv. Vi vill fortsätta vår relation privat som ett vanligt par och fortsätta tävla som idrottare”, skriver han.

Det är fyra år sedan Woods otrohetsaffärer som slutade med skilsmässa från Elin Nordegren. Svenskan och Woods har dock börjat umgås igen och sågs så sent som i slutet av februari tillsammans på en baseballmatch för barn.

Vonn ansökte om skilsmässa från maken Tomas i november 2011. Den gick i genom i början av januari i år.

ARTIKELN HANDLAR OM

Alpint