"Har man fuskat sig till en vinst har man inte vunnit"

Så skriver läsarna om fusk

SPORTBLADET

Man kan fuska i stort som och i smått. Det som vissa fall är smart taktik – är regelbrott i andra fall. Läsarna tycker att det är dubbelmoral att döma vissa och hylla andra.

Katte: ”Det gäller att vara listig i sport!”

Många frågar sig om det finns någon glädje i att vinna med hjälp av fusk?

Siv: ”Har man fuskat sig till en vinst har man inte heller vunnit. Måste kännas ruttet att veta att man vunnit på fusk”.

Ren idrott!: ”Är väl helt självklart att det inte är ok att fuska, varför ska man då ha regler överhuvudtaget. Och hur stolt skulle man vara över sig själv om man visste att man vunnit något genom fusk?”

Vinn eller lägg av

Carro: ”Varför ska man behöva fuska OM man är BRA på nåt? O är man ej tillräckligt bra på det man gör o ej kan tåla att andra vinner ja då får man helt enkelt lägga av eller försöka acceptera saken som den är!”

Becka: ”Det e alltid fel att fuska, det bevisar ju bara att man inte klarar av sakerna själva! Helt klart dålig stil”.

geezer: ”Var går gränsen? Är det tävling själva idén att fuska rätt korkad. Vill man städa och bara sopa under mattan, så kanske det kan vara okej någon gång, men man bör vara beredd på att det kommer tillbaka och biter dig i rumpan om man gör det regelmässigt. Den som fuskar har förverkat sin rätt att gnälla”.

Birgitta Wilén