De allra bästa efterrättsrecepten samlade på ett ställe. Här hittar du recept på efterrätter till både vardag och högtider - alltid supergoda och testade av Aftonbladet. Laga allt från saftiga morotskakor till grillade äpplen med getost!
Pavlova - segsöt maräng, fluffig grädde och syrliga bär, en oslagbar kombination.
Alla vill väl njuta av semlor. Här är ett recept på veganska, fluffiga och supergoda semlor i klassisk stil.
Marängsviss – efterätten som får de allra flesta av oss, liten som stor, att tindra med ögonen som ett barn på julafton.
Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter.
Creme brulee – en riktig klassiker bland desserter som imponerar. Vid serveringen strör du socker och bränner det snabbt…
Få bakverk slår klassikern dammsugare. Men hur gör man den hemma i köket? Jo, så här.
Gino är en klassisk dessert som först skapades på restaurang PA & Co i Stockholm.
”Hela Sverige bakar”-vinnaren Linn Utbult bjuder på fem desserter ur sin alldeles nybakade bok.
En tarte med tre olika smaksättningar: kola len som sammet, vaniljkräm piffad med citron, krämig choklad med lakrits.
Visst är morotskaka något som alltid går hem? Självklart slänger jag in en liten twist, säger Hela Sverige…