Aftonbladets julinsamling 2019 – hjälp oss att rädda liv

Publicerad:
Uppdaterad:

SVENSKA HJÄLTAR

Syskonen på bilden lever i de ruiner som återstår av deras hemstad Aleppo. På plats i Syrien, där barnen på flykt för en tuff kamp mot kylan, finns FN:s flyktingorgan UNHCR. Deras vinterpaket med förnödenheter kan göra skillnaden mellan liv och död för en utsatt familj.
Därför samlar Aftonbladet nu in pengar till förmån för Sverige för UNHCR – tack för att du hjälper oss att rädda liv!

Det räcker pengarna till

Svenska Hjältar samlar nu in pengar till förmån för UNHCR, FN:s flyktingorgan. Du kan rädda liv och ge människor på flykt en bättre framtid. Swisha din julgåva till 123 365 78 48 eller besök gåvoshopen här.

Årets julinsamling – pengarna du skänker dubbleras

  • Årets julinsamling här på Aftonbladet drivs till förmån för världens flyktingar. Just nu är över 70 miljoner människor på flykt runt om i världen. Det är fler än under andra världskriget. De flesta som flyr är barn eller ungdomar. Pengarna Aftonbladet samlar in går till FN:s flyktingorgan UNHCR, som bland annat hjälper barn och familjer med nödpaket och kläder när nu vinterkylan kommer till Mellanöstern.

  • Under november och december dubblar Akelius Foundation alla gåvor till Sverige för UNHCR. Det innebär att alla pengar som samlas in under Aftonbladets julkampanj dubbleras. Om du skänker 100 kronor så blir det 200 kronor till UNHCR:s livräddande arbete.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Svenska Hjältars nyhetsbrev

Nyhetsbrevet för dig som inte vill missa några goda nyheter eller att läsa om alla fantastiska Svenska Hjältar.