PRESENTERAS AV

De är våra egna hjältar i vardagen

SVENSKA HJÄLTAR

Sirkka Gustafsson avslöjade Johan af Donner, som lurat Röda Korset på flera miljoner kronor. Hon blev motarbetad och slutade sedan på Röda Korset för att ledningen aldrig trodde på henne. Tack vare människor som Sirkka, med civilkurage, kan vi stoppa ekonomiska bedragare!

Marie Andrée

Birgitta Hjärelöv-Hjelm är i dag pensionerad diabetessköterska, hon styrde upp livet för många familjer som drabbats av diabetes, fanns tillgänglig dag som natt för frågor och assistans. Även nu efter pensioneringen. Hon förtjänar att uppmärksammas!

Linda Barknertz

Kenneth Wallin samlar ihop pengar från olika fotbollsklubbar i Europa till Afrikas barn genom att cykla från Växjö till Milano.

Hanna Medin

Fredrik Dersten anordnade en gratisbarnfestival i Falun, Brylla, i somras för barn som inte kommer i väg på någon semester. Det fanns bland annat en live-stig, ponnyridning, hopptält, pyssel och brandkåren gjorde en dykövning.

Therése Nilsson

Min bror Johan Nilsson och hans kompis bromsade blödningen på sin kompis Ludvig när stora kroppspulsådern sprack på honom vid en motocrossolycka. Ambulanspersonalen sa att killarna hade räddat livet på Ludvig.

Mimmi Bodebring